18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
czosnkowasiekiera 2024-01-30, 14:36
AnalAcrobat napisał/a:

To co on kurwa, przed skokiem z 20 piętra czerpał wiedzę z bravogirl?

Tego już się nie dowiemy, ale po efekcie możemy przypuszczać, że tak było. Widać, że czasza zaczyna się otwierać, więc błąd w sztuce.
Zgłoś
dziki76 2024-01-30, 14:51
psotny_fiutek napisał/a:

Jak dla mnie, typ co to nagrywał, dobrze widział i wiedział ze linka do wyrwania podstawowego spadochronu, jest przyciśnięta i pod paskiem plecaka. Typ robi kadrowanie kamerki na ten pasek...
Dodatkowo, typek co skakał, jakiś taki niepewny jakby pierwszy raz to robił.
To mi wygląda na zaplanowane zabójstwo tego chłopaczka.

Mam troce skoków i powiem tyle. nieświadomy janusz dorwał gdzieś spadaka nawet był na tyle leniwy żeby nie sprawdzić po ilu metrach rozwija się czasza. nie wspomnę o linie od pilota przepleciona przez uprząż. wieje anatorką z gangreną
Zgłoś
BABAiJAGA 2024-01-30, 14:54
psyhepl napisał/a:

no i chuj z tym wszystkim ! ważne że kolejny debil nie żyje ! chuj mu w dupe !
Się kurwa nie zesrajcie poematami co było przyczyną, za dwa dni i tak nie będziecie tego pamiętać, tak więc chuj w to !

Dwa dni? Nie więcej niż 5 minut.
Zgłoś
Paprotek 2024-01-30, 16:43 1
It was a prank bro!
Zgłoś
DziQ1916 2024-01-30, 16:53
Już na początku wiedziałem, że ten skok się nie uda i gościu zginie i za to uwielbiam sadistic !
Zgłoś
poliqon 2024-01-30, 18:05 1
Na szczęście miał kask więc podobno wszystko skończyło się dobrze
Zgłoś
smc 2024-01-30, 18:15
Po drodze zmarł na zawał...
Zgłoś
Will70 2024-01-30, 18:46 3
unilad.com/news/world-news/base-jumper-nathy-odinson-dead-thailand-par...
Zgłoś
JebacPis100procent 2024-01-30, 19:07
jijal23371 napisał/a:

Dobrze, że miał kask

Miał kask ale nie miał założonej maseczki i to go zgubiło. Gdyby miał założoną maseczkę to nie doszłoby do tej tragedii.
Zgłoś
blackmalder 2024-01-30, 19:27 6
psotny_fiutek napisał/a:

Jak dla mnie, typ co to nagrywał, dobrze widział i wiedział ze linka do wyrwania podstawowego spadochronu, jest przyciśnięta i pod paskiem plecaka. Typ robi kadrowanie kamerki na ten pasek...

Heh, wysyp ekspertów. Wystarczy trochę angielskiego i już wiesz czemu kadr znalazł się niżej. Skoczek pyta się kamerzysty czy mu się światełko świeci, więc instynktownie kamerzysta opuścił telefon patrząc wyżej na kamerkę kasku. Czysty przypadek.
Zgłoś
psotna_cipka 2024-01-30, 19:36
Jebnął o asfalt jak gołąb o parapet.
Zgłoś
Antoni79 2024-01-30, 19:55
smc napisał/a:

Po drodze zmarł na zawał...

Raczej się obsrał. Na zawał żeby umrzeć, to trzeba dłużej lecieć.
Zgłoś
psotny_fiutek napisał/a:

A jak dla mnie dobry montaz wideo tym bardziej że po tym jak skoczył widac delikatny przeskok
Zgłoś
viking19 2024-01-30, 21:16 6
psotny_fiutek napisał/a:

to mi wygląda, że chuja się znasz, i oceniasz i komentujesz obrazki które znasz tylko z internetu. xD
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-01-30, 22:45
viking19 napisał/a:

to mi wygląda, że chuja się znasz, i oceniasz i komentujesz obrazki które znasz tylko z internetu. xD

A ty nawet tego nie potrafisz gamoniu.
Co twój wysryw wniósł do dyskusji, oprócz tego że się do mnie pecie przypierdoliłeś bez żadnych argumentów ?

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów