Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już na początku wiedziałem, że ten skok się nie uda i gościu zginie i za to uwielbiam sadistic !
czytałeś o tym wcześniej?
Mam troce skoków i powiem tyle. nieświadomy janusz dorwał gdzieś spadaka nawet był na tyle leniwy żeby nie sprawdzić po ilu metrach rozwija się czasza. nie wspomnę o linie od pilota przepleciona przez uprząż. wieje anatorką z gangreną
To był doświadczony spadochroniarz
A ty nawet tego nie potrafisz gamoniu.
Co twój wysryw wniósł do dyskusji, oprócz tego że się do mnie pecie przypierdoliłeś bez żadnych argumentów ?
na tym forum nie trzeba mieć argumentów
To był doświadczony spadochroniarz
Widocznie miał jakieś ważniejsze rzeczy na głowie (GoPro) niż sprawdzać uprząż.
nie jestem specjalistą ale ten spadochron był za mały, do pozytywnych rzeczy należy zaliczyć że gość nie krzyczał do końca - pozytywny człowiek. Czekamy na filmik z jego perspektywy.
Spadochron się nie otworzył bo linka wyciągająca czaszę (taka jak na filmach wojennych widać przypiętą, gdy skaczą z samolotu) była zablokowana przez uprząż. Ten spadochron nie miał prawa się prawidłowo otworzyć. Facet do końca napawał się skokiem bo już wiedział że kolejnego nie będzie...
Jeśli to doświadczony skoczek, to zgubiła go rutyna.
A ty nawet tego nie potrafisz gamoniu.
Co twój wysryw wniósł do dyskusji, oprócz tego że się do mnie pecie przypierdoliłeś bez żadnych argumentów ?
zamknij pysk, jak do mnie piszesz.
A jak dla mnie dobry montaz wideo tym bardziej że po tym jak skoczył widac delikatny przeskok
Co ty bredzisz? Gość zmarł jest artykuł. Umiejętność odróżnienia fejka między prawdą zerowa..
Mało inteligentny człowieku, to nie jest żadna płachta tylko mały spadochronik który wyciąga główną czaszę. Pozdrawiam.
Dokładnie pilocik
Dobrze, że miał kask
Jakbyś chciał wiedzieć to kask mógłby się przydać, gdyby w którymś momencie wiatr, czy też pech sprawił że poleciałby na ścianę budynku... Choćby po to, aby nie stracić przytomności...
No ale to jak otworzyłby się mu spadochron
Jak dla mnie, typ co to nagrywał, dobrze widział i wiedział ze linka do wyrwania podstawowego spadochronu, jest przyciśnięta i pod paskiem plecaka. Typ robi kadrowanie kamerki na ten pasek...
Dodatkowo, typek co skakał, jakiś taki niepewny jakby pierwszy raz to robił.
To mi wygląda na zaplanowane zabójstwo tego chłopaczka.
Wszystko się kurwancka układa w logiczną całość
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów