Dodatkowo, typek co skakał, jakiś taki niepewny jakby pierwszy raz to robił.
To mi wygląda na zaplanowane zabójstwo tego chłopaczka.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Na co liczył? Ze 1 m2 jakiejś gownianej płachty go zatrzyma. Co za pojeb. Zreszta co tam. Jednego mniej. Kolorem światełka debil się interesował
Mało inteligentny człowieku, to nie jest żadna płachta tylko mały spadochronik który wyciąga główną czaszę. Pozdrawiam.
Jak dla mnie, typ co to nagrywał, dobrze widział i wiedział ze linka do wyrwania podstawowego spadochronu, jest przyciśnięta i pod paskiem plecaka. Typ robi kadrowanie kamerki na ten pasek...
Żadne zabójstwo.... ŻARCIK Panie.
Jak dla mnie, typ co to nagrywał, dobrze widział i wiedział ze linka do wyrwania podstawowego spadochronu, jest przyciśnięta i pod paskiem plecaka. Typ robi kadrowanie kamerki na ten pasek...
Nie znam się na temacie ale ten komentarz jest na razie najlepszy :/
Nie znam się, ale wygląda na no, że masz rację. Niezły kawał. Sam skok i lądowanie bardzo piękne. 10/10.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów