Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to za gość? bo nie wiem kto został moim nowym idolem
Polaczki to sie kurwa nigdy nie naucza od 1918 to samo. Cala konfederacja slynie z tego ze ich matki to kurwy i maja problemy osobowosciowe. Dzieki jebanym pisiorom mamy kurwa taka a nie inna sytuacje a na marszu szmat 11 flagi bilo-zielonych debili ktorych Pan Marszalem tlamsil. Jebac prawicowe gowno, onr, smroda z dupy i ludzi z wyksztalceniem podstawowym. Pewnie szczepionka to zlo nie? Potomkowie debili. Chuj wam w pizdy.
weź ty się jebnij w czoło idioto, bo pierdolisz bez ładu i składu, bez żadnych argumentów, typowa patolska gatka
@McQurwa
Nie wiem co to za gość ale już go lubie
Dominik Tarczyński
pl.m.wikipedia.org/wiki/Dominik_Tarczy%C5%84ski
Polaczki to sie k***a nigdy nie naucza od 1918 to samo. Cala konfederacja slynie z tego ze ich matki to k***y i maja problemy osobowosciowe. Dzieki j***nym pisiorom mamy k***a taka a nie inna sytuacje a na marszu szmat 11 flagi bilo-zielonych debili ktorych Pan Marszalem tlamsil. Jebac prawicowe gowno, onr, smroda z dupy i ludzi z wyksztalceniem podstawowym. Pewnie szczepionka to zlo nie? Potomkowie debili. ch*j wam w p*zdy.
zastanawia mnie, dlaczego niniejsza osoba, nie dostala dotychczas zadnego ostrzezenia w odniesieniu do swoich bestialskich wypowiedzi? jako uzytkownik portalu, nie po raz pierwszy spotykam sie jego prostackim i nisko wyrafinowanym sformulowaniem argumentacji. zgodnie z regulaminem strony - artykul 4 punkt 4.5 stwierdza iz...
" komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta."
dziekuje, dowidzenia.
zastanawia mnie, dlaczego niniejsza osoba, nie dostala dotychczas zadnego ostrzezenia w odniesieniu do swoich bestialskich wypowiedzi? jako uzytkownik portalu, nie po raz pierwszy spotykam sie jego prostackim i nisko wyrafinowanym sformulowaniem argumentacji. zgodnie z regulaminem strony - artykul 4 punkt 4.5 stwierdza iz...
" komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta."
dziekuje, dowidzenia.
Boją się admini sadola że im to coś (Miles87) w ich piwnicach charlie hebdo powtórzy .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów