"...Władze we Francji nałożyły nawet na koncern grzywnę 100 tys. euro..."
Odczuli to jakbym ja dostał grzywnę 5groszy...
"...Jednak to dzięki drobiazgowości niemieckich regulatorów wyszło na jaw, że robiąc zdjęcia do Street View, auta Google'a rejestrowały też inne dane: nazwę sieci wi-fi, jej lokalizację, adresy urządzeń (np. routera czy laptopa). A jeśli użytkownik nie zabezpieczył dostępu do sieci hasłem, Google w niektórych przypadkach ściągał nawet treść e-maili. Rozpętała się wielka afera. W wielu krajach władze nakazały koncernowi usuwać dane w obecności audytorów. Władze we Francji nałożyły nawet na koncern grzywnę 100 tys. euro..."
Dla takiego googla 100 kafli euro to tak jakbyś ty nagle dostał mandat wysokości 1zł.
Oni te kary mają nawet wliczone w koszty zanim cokolwiek zaczną a na bank i tak później się tam pewna grupka osób śmieje, że dostali 100 tysięcy kary a zarobili na czymś dziesiątki milionów.
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.______________
NiezmanipulowanyA wspomnieć o Austrii, Bośni i Hercegowiny i Białorusi to już nie łaska?
teraz wiemy gdzie mieszkasz
austro-niemcy. Czyżby się znów zabory szykowały?
Tak, wystarczy, że Warszawka łyknie podpuchę z reperacjami wojennymi i na Wrocław będziesz mówił Breslau, a do Zielonej Góry nie pojedziesz już na winobranie tylko na Oktoberfest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów