📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O chuj tu chodzi?
bbkacprzyk napisał/a:
O chuj tu chodzi?
No, że u potomków morderców żydów nie ma praktycznie żadnych zdjęć z ulic na google.
Pewnie Google uznało, że w niemczech nie ma nic ciekawego...
Wszystkie obozy są w Polsce...
Jak masz się dojebać z jakimś Dachau itp... to się pierdolnij.
Wszystkie obozy są w Polsce...
Jak masz się dojebać z jakimś Dachau itp... to się pierdolnij.
A tak na poważnie to ktoś się orientuje dlaczego niemcy nie mają street view ?
willoo napisał/a:
Bo mają bunkry
willoo napisał/a:
żebyś nie myślał że to centrum afriki...
willoo napisał/a:
A na chuj im streetview z autostrad? Majo większe miasta i styka chyba.
ja wcale nie wiem czy to jest takie głupie, bo to rzeczywiście szanowanie własnej prywatności,
a w tym momencie dość dużo można zobaczyć osobom postronnym, no chyba że ktoś mieszka w bloku
a w tym momencie dość dużo można zobaczyć osobom postronnym, no chyba że ktoś mieszka w bloku
taki street view nie jest glupi... mozna zaplanowac gdzie wjechac rozpedzona ciezarowka na deptak, gdzie mozna sie zaczaic grupka 5 mlodziencow na samotna niewiaste wracajaca w nocy. Street view oferuje tez dobra okazje do wirtualnej wycieczki np. dla obywateli USA lub Izraela i mozliwosc wyceny potencjalnych nieruchomosci do nabycia po calkiem niskiej cenie zakupu np. za darmo w ramach roszczen.
willoo napisał/a:
bo maja takie przepisy odnosnie prywatnosci i nie pozwolili google robic zdjec. tak samo jak za jazda z rejestratorem jest oficjalnie nielegalna
"...Jednak to dzięki drobiazgowości niemieckich regulatorów wyszło na jaw, że robiąc zdjęcia do Street View, auta Google'a rejestrowały też inne dane: nazwę sieci wi-fi, jej lokalizację, adresy urządzeń (np. routera czy laptopa). A jeśli użytkownik nie zabezpieczył dostępu do sieci hasłem, Google w niektórych przypadkach ściągał nawet treść e-maili. Rozpętała się wielka afera. W wielu krajach władze nakazały koncernowi usuwać dane w obecności audytorów. Władze we Francji nałożyły nawet na koncern grzywnę 100 tys. euro..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów