Gogle, gugle, czy gugiel to tylko niektóre z wariacji, poznajcie jeszcze jedną
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gogle, gugle, czy gugiel to tylko niektóre z wariacji, poznajcie jeszcze jedną
Pewnie piątek piątunio i wyobraziła sobie ile wódki z odchodów szympansa wypierdoli wieczorem...
dzieki bogu że najpopularniejszą przeglądarka nie została jakaś chińska Xiahohjien bo byś my się posrali...
Śmieszne w hulululu.
za jebanie googla , nawet murzyn dostanie u mnie piwko
a tą murzynkę to bym......... i napisał jej wiersz
a tą murzynkę to bym......... i napisał jej wiersz
No muszę to tutaj wkleić
Śmiejcie się śmiejcie, ale kurwa 80% indusów po angielsku mówi chuj wie jak, właśnie tak. I weź się z takim w robocie dogadaj. Pozdro dla kumatych.
w pracy jedna z kropeczek stwierdzila ze 90 % ludzi z indii mowi po angielsku, celnym strzalem dostala odpowiedz ze 90 % ludzi w indiach mysli ze mowi po angielsku
chociaz z tym ,,mysli" tez bym polemizowala
Najwyraźniej już wymowa Francuzów się znudziła...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów