📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja pierdole, ta piosenka w tle jest już tak wkurwiająca jak Requiem for a dream..
dlaczego jeśli coś na filmiku lata to musi być ta piosenka?!
dlaczego jeśli coś na filmiku lata to musi być ta piosenka?!
Wyciszyłem i puściłem co innego w tle...
wszędzie ten sam jebany kawałek, już mnie, kurwa, nudzi. Odechciewa się czegokolwiek oglądać jak sie to wszędzie słyszy.........
....a ja Ci się muza nie podoba to zapuść sobie Antonio Vivaldiego-Wiosnę....
..albo co tam lubisz.
taa?? to gdzie przecinki pogubiles cwaniaku?
widze caly sztab polonistow tu mamy
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Mar0 napisał/a:
3xup lapps tylko ,że ten podkład został podjebany z innego filmiku, który jest na sadolu.[nie che mi się szukać], kolo zapierdala coś w stylu batmana [nie wiem jak się ten sport nazywa]
tu masz utwór
Edit: Już wiem 'Skydiving'
sadistic.pl/jeb-corliss-grinding-the-crack-wingsuit-jumping-vt93902.ht...
A Giertych gdzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów