📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale oryginalny pomysl na podklad muzyczny. az z podziwu wyjsc nie moge. i ten zwolniony obraz z przeskokami w rytm muzyki. jak oni na to wpadli??
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Jeśli chodzi o pomoc innym i pasję to GOPR-owcy właśnie to stawiają na 1 miejscu.
Bo np. w takim Karpaczu na etacie jest 2, a resztę można nazwać "wolontariuszami". Do akcji idzie ich około 12-14 a tylko 2 dostaje pensje.
Do tego dochodzą braki sprzętowe (goprowcy nie mają lokalizatorów lawinowych, jak ich przysypie to mają lipę), dopłacanie sporych sum do nart, butów itp.
Parę lat temu zeszła lawina i porwała 2 młodych GOPR-owców, nie mieli nadajników więc szukano ich ręcznie, helikopter, którym dysponowali nie mógł dolecieć na miejsce bo zbyt silnie wiało, więc trzeba było ściągać od sąsiadów z zagranicy. Kompletna porażka sprzętowa, jednak jeśli chodzi o ludzi pracujących tam to są profesjonaliści, pasjonaci i naprawdę fajni ludzie.
Bo np. w takim Karpaczu na etacie jest 2, a resztę można nazwać "wolontariuszami". Do akcji idzie ich około 12-14 a tylko 2 dostaje pensje.
Do tego dochodzą braki sprzętowe (goprowcy nie mają lokalizatorów lawinowych, jak ich przysypie to mają lipę), dopłacanie sporych sum do nart, butów itp.
Parę lat temu zeszła lawina i porwała 2 młodych GOPR-owców, nie mieli nadajników więc szukano ich ręcznie, helikopter, którym dysponowali nie mógł dolecieć na miejsce bo zbyt silnie wiało, więc trzeba było ściągać od sąsiadów z zagranicy. Kompletna porażka sprzętowa, jednak jeśli chodzi o ludzi pracujących tam to są profesjonaliści, pasjonaci i naprawdę fajni ludzie.
@lapps
Ale oryginalny pomysl na komentarz. Aż z podziwu wyjsść nie mogę. I ta nuta rozgoryczenia. Jak na to wpadłeś?
Spielberg się znalazł, który nawet podczas pisania posta nie przykłada uwagi do formy - mam na myśli duże litery i polskie znaki. Zrobiłes lepszy film? Masz lepszą pasję? Krytykować to pierwszy.
Ale oryginalny pomysl na komentarz. Aż z podziwu wyjsść nie mogę. I ta nuta rozgoryczenia. Jak na to wpadłeś?
Spielberg się znalazł, który nawet podczas pisania posta nie przykłada uwagi do formy - mam na myśli duże litery i polskie znaki. Zrobiłes lepszy film? Masz lepszą pasję? Krytykować to pierwszy.
3xup lapps tylko ,że ten podkład został podjebany z innego filmiku, który jest na sadolu.[nie che mi się szukać], kolo zapierdala coś w stylu batmana [nie wiem jak się ten sport nazywa]
tu masz utwór
Edit: Już wiem 'Skydiving'
tu masz utwór
Edit: Już wiem 'Skydiving'
RdK napisał/a:
@lapps
no raczej. a swoja droga to fajnie, ze pisanie posta jest dla ciebie takim wielkim wydarzeniem, zeby przykladac tyle uwagi do formy
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Mar0 nie wiem czy masz tak zajebiste poczucie humoru czy jesteś głupi,
ale piwko masz bo mnie zszokowałeś
Podkład na pewno nie został ukradziony z tego filmiku o którym mówiłeś, to raczej ten filmik zarąbał podkład
Marzenie mojego życia pilot LPR <3
lapps napisał/a:
pisanie posta jest dla ciebie takim wielkim wydarzeniem, zeby przykladac tyle uwagi do formy
Jak coś robić to dobrze a nie na odpierdol.....
....a ja Ci się muza nie podoba to zapuść sobie Antonio Vivaldiego-Wiosnę....
..albo co tam lubisz.
necrosodomizer napisał/a:
Mar0 nie wiem czy masz tak zajebiste poczucie humoru czy jesteś głupi,
Trochu dla jajca i nie, po prostu byłem [hmm znowu jestem] najebany i pisałem śmieci
A ja niby wopr ;o 1 literka duzo zmienia
Die in hell
Die in hell
dla ludzi ratujących życie innym ludziom zawsze szacunek i zawsze i zawsze poprę...
Powiem tak żebym mógł dać więcej jak jedno piwko to bym rozdawał jedno za ciekawy filmik drugie za zajebisty podkład muzyczny do filmiku a trzeci za pomysł w tej nutce się chyba zakochałem już od jakichś 2 godzin leci jedna jedyna nuta a dokładniej : AWOLNATION "SAIL" mistrzowskie wykonanie:)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów