📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
szukam sponsora na rower do freeride'u, kamerkę sobie już kupię
no super znalazles kanal futureshortes i teraz tym spamujesz grautluje retardzie
Kamerka jak kamerka, rozumiem jarać się filmem, a nie gównem, którym został nakręcony
Squir napisał/a:
Trzeba wziąć pod uwagę że przelicznik na Europę wynosi 1$=1€. W Stanach to pewnie i tanio, u nas będzie jak zwykle w ciul droga.
Naprawdę cena jest adekwatna do jakości - oczywiście możesz kupić szajs-kamerę za 400 zł ale szybko się jej pozbędziesz i kupisz GoPro - jest naprawdę warta swojej ceny. A jeżeli chcesz się bawić w filmowanie to naprawdę koszt Gopro to kropla w morzu potrzeb
k18t napisał/a:
Kamerka jak kamerka, rozumiem jarać się filmem, a nie gównem, którym został nakręcony
wiesz, ludzie mają pasję, lubią wychodzić z domu a kręcenie taką kamerką daje naprawdę wielką frajdę - i zostaje zawsze jakaś pamiątka.
Daje piwo, bo sprzęt jest dobry
Teraz Go Pro HD Hero 2 kosztuje ok. 1200zł, na ebayu można wyrwać za 1000zł. Pierwsza część Hero to wydatek rzędu jakichś 800zł.
Ja poluję na 2-kę na moto, ale to daleka przyszłość ze względu na brak funduszy, na razie korzystam z chińskiej podróby MD 80 za 22zł i miesiąc czekania na paczkę, ale odradzam ze względu na nieprzemyślane rozwiązania co do mocowań i ogólnie złe ustawienie soczewki
Ja poluję na 2-kę na moto, ale to daleka przyszłość ze względu na brak funduszy, na razie korzystam z chińskiej podróby MD 80 za 22zł i miesiąc czekania na paczkę, ale odradzam ze względu na nieprzemyślane rozwiązania co do mocowań i ogólnie złe ustawienie soczewki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów