Pewien koleś (Chris McMahan) postanowił, że drogi nie są dla niego i zaczął napierdlać po górach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja mu wspolczuje wspinać na taka gore zanim sobie zjedzie.
Ziomek jest przechuj, prędzej bym się zesrał niż tak zrobił. piwko
Poprzedni wyczyn na tym samym terenie.
sadistic.pl/przejazdzka-crossem-po-zasniezonym-szczycie-grande-kohones...
sadistic.pl/przejazdzka-crossem-po-zasniezonym-szczycie-grande-kohones...
Robiło się tak w GTA:SA
Co do gościa : Szacun, ja bym się polał w gacie gdybym miał zrobić taki WYPADZIK na samych szczytach.
Co do gościa : Szacun, ja bym się polał w gacie gdybym miał zrobić taki WYPADZIK na samych szczytach.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów