Oczarowało mnie:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A pamiętam jak z 6 lat temu quadrocopter to było kurwa zajebiste skomplikowane coś z skomplikowanym sterowaniem, a teraz na allegro za nie cala stówkę można dostać quadrocopter zabawkę a za kafla coś podobnego jak na filmie.@Hoofner świat idzie w dobra stronę a że przy okazji ludzie zmierzają do zagłady to po prostu kolejny krok w ewolucji
nawiązując do ostatniej myśli kolegi nade mną, jak ktoś ma czas, polecam wysłuchać:
A kim jest pan Jacek Bartosiak? I dlaczego mam go uważać za autorytet? To ten co nigdy nie był w wojsku ale się zna na obronności?
Ciekawe czy skanuje przy okazji teren dookoła siebie... Leci sobie takie cholerstwo przed tobą w trybie "lead" i nagle sru w drzewo, którego gałęzie akurat znajdowały się na trasie przelotu. Śmigiełka urwane, zabawka spada w przepaść/na kamienie a ty tylko obserwujesz jak w niecałe kilka minut przejebałeś dwa lub trzy tysiaki.
O proszę. Takie info właśnie odgrzebałem na ich stronce - "Currently, Lily does not have any obstacle avoidance capabilities. We have found that most outdoor activities do not need obstacle avoidance because Lily can follow the user's path."
Dziękuję, postoję.
O proszę. Takie info właśnie odgrzebałem na ich stronce - "Currently, Lily does not have any obstacle avoidance capabilities. We have found that most outdoor activities do not need obstacle avoidance because Lily can follow the user's path."
Dziękuję, postoję.
I_T_I napisał/a:
A pamiętam jak z 6 lat temu quadrocopter to było kurwa zajebiste skomplikowane coś z skomplikowanym sterowaniem, a teraz na allegro za nie cala stówkę można dostać quadrocopter zabawkę a za kafla coś podobnego jak na filmie.@Hoofner świat idzie w dobra stronę a że przy okazji ludzie zmierzają do zagłady to po prostu kolejny krok w ewolucji
Wcale nie było skomplikowane tylko po prostu duże. Dzisiaj w zasadzie wszędzie do każdej pierdoły możesz zamontować mikroprocesor i jazda, zrobi co będziesz chciał. Żadnego skomplikowania w tym urządzeniu też nie ma. Ot, zwykły nadajnik sygnału na podstawie którego Lily wyznacza kierunek i odległość od obserwowanego obiektu, do tego na pokładzie żyroskop i jakiś sterownik do silniczków i śmigamy. Podążanie za człowiekiem to pewnie lot jego ścieżką sprzed x metrów, z poprawką na aktualne położenie, podążanie przed jest pewnie na podstawie aktualnego kierunku ruchu, a lot w kółko działa tylko jeśli stoisz w miejscu.
Ale przyznam, że zabawka super szkoda, że bateria tak krótko trzyma
rozumiem że ten inteligenty system kameringu śledzi właściciela nagrywa go ze wszystkich możliwych stron?
SAM LATA i sie kieruje ?
jak nie to chuj nie nowość, mamy szausugi, lumie, srajfony.
SAM LATA i sie kieruje ?
jak nie to chuj nie nowość, mamy szausugi, lumie, srajfony.
Gorzej jak rzucisz go z mostu nie wiedząc o tym, że właśnie bateria padła..
Autorze co do tytułu to się nie zgodzę. Sony hdr-as20 mogę sobie kręcić 2h20minut na jednej baterii. A to śmigiełko może latać tylko 20 minut także narazie actioncam'ów nie zastąpi, póki nie powstaną zajebiste akumulatory. Fajna opcja ale 20 minut to za mało.
No dobra zajebiste, ale co z unikaniem przeszkód? Będzie ktoś chciał nagrać downhill w lesie i zabawka jebnie o pierwsze lepsze drzewo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów