Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To takie różne od tych kotków i innych sweetaśnych wrzut.
Dziękuję w imieniu SADISTICA.
Ja rozumiem, że człowiek już praktycznie bez szans na przeżycie, ale żeby kurwa nagrywać, kiedy można można chociaż spróbować wytargać z tego auta?
Jak na moją logikę, skoro nie ma szans na przeżycie, to trzeba chociaż nagrywać, by materiał był, nie ?
Zamiast kurwy gasić to nagrywają. Życze takiej samej śmierci dla reżysera.
Czym gasić? To nie jest płomyk, który ugasisz tymi śmiesznymi gaśniczkami samochodowymi, ani piachem, ani niczym innym. Bez straży pożarnej lub kilkudziesięciu ludzi z wiadrami z wodą (już przygotowanymi do polewania) nic z tym nie zrobisz.
Ja rozumiem, że człowiek już praktycznie bez szans na przeżycie, ale żeby kurwa nagrywać, kiedy można można chociaż spróbować wytargać z tego auta? Przecież to musiało też trochę trwać zanim koleś wyciągnął telefon, włączył kamerę i zaczął kręcić. Nie mam zamiaru zgrywać bohatera, ale nie wyobrażam sobie, żeby w takiej sytuacji nie podbiec i nie ratować... No ja pierdolę. I nie, nie jestem żadnym kwejkowiczem, ale jest różnica między oglądaniem nieuniknionej śmierci, a śmierci kręconej przez człowieka, który mógł próbować jej zapobiec.
Rozpal wielkie ognisko i spróbuj do niego podejść... Przecież tam jest taka temperatura, że nikt nie podejdzie na odległość ~1,5-2 metrów... Mogę się co najwyżej zgodzić co do nagrywania, które było nie na miejscu.
Poza tym to jak już napisałeś - bez profesjonalnej pomocy nikt do czasu zgaśnięcia płomieni na samochodzie nie pomoże tej już straconej niezależnie od tego, czy by ją wyciągnęli czy nie - śmiertelnej ofierze wypadku. Przy takich poparzeniach kilka dni i śmierć na skutek sepsy i śmiertelnych zaburzeń poziomów elektrolitów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów