Znajome
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Znajome
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dźwięk bardziej by pasował, jakby gościu się zabawiał swoimi jajami w imadle.
O kurwa aleś ty pomysłowy. Kseroboy jebany
Za moich czasów takie wstawki leciały do wysuszenia, kiedyś przeklinałem sadoli z podziemia ale teraz wzywam was o czcigodni!!!
Wracajcie... Pener. Angel. Grauper
Wracajcie... Pener. Angel. Grauper
Ale pierdolicie kozacko mu to wyszło jak się nie podoba to idzicie na plac zabaw gnojki
A nie chwila mama was nie puści
precel55 napisał/a:
Ale pierdolicie kozacko mu to wyszło jak się nie podoba to idzicie na plac zabaw gnojki
Kozacki to ma twoja stara zarost. Takie coś sobie na fejsbunia wrzucajcie, wy pederasty wy takie, owakie.
Widzę Sunny zaadoptował nasze szołtboksowe hasło 'kawga'
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Matt napisał/a:
Jaki kurwa szajs
krotko i na temat, mam nadzieje, ze mniej takiego szajsu bedzie sie pojawiac na sadolu
Dzisiaj napisał/a:
krotko i na temat, mam nadzieje, ze mniej takiego szajsu bedzie sie pojawiac na sadolu
Też mam taką nadzieję, ale nie można ukryć komentarzy.
(tak tak, swoje też bym ukrył)
Przez tą kwarantannę za dużo dzieci wchodzi na tą stronę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów