No to fajrant...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
freddy.krueger napisał/a:
Za odszkodowanie kupi sprzęt i będzie zadowolony jak nigdy przedtem
odszkodowanie xD
to jest rosja, tam za smierc na froncie wyplacaja rodzinie odszkodowanie w wysokosci worka ziemniakow i litra oleju, za urwana reke to czerstwa kajzerke dostanie najwyzej
Szkoda ze tam łba nie włożył jebane kacapy . Chwała Wielkiej Ukrainie !
Chciałem poczytać jakieś fachowe komentarze co tu się odjebalo że mu rękę ujebalo a tu kurwobot z kurwobotem kłócą się w komentarzach.
No a ukrainiec w tym czasie na zasiłku w Polsce siedzi
Chwała urynie chciałeś napisać saszka
PutinToSmiec napisał/a:
Szkoda ze tam łba nie włożył jebane kacapy . Chwała Wielkiej Ukrainie !
Chwała urynie chciałeś napisać saszka
Bankracy napisał/a:
Chciałem poczytać jakieś fachowe komentarze co tu się odjebalo że mu rękę ujebalo a tu kurwobot z kurwobotem kłócą się w komentarzach.
Fachowe komentarze... zwykła wiertnica, ślepy kurwa jesteś?
Teraz czeka go praca zdalna lub wysoka rencina, która i tak na nic nie starczy.
Wiertnia / Platforma wiertnicza. To są szczęki hydrauliczne do unieruchomienia przewodu wiertniczego (skręcone ze sobą rury mogą mieć kilka km i kilkadziesiąt,jak nie kilkaset ton) przy dodawaniu ("dokręcaniu") kolejnej rury. To czerwone to chyba klin, ale dobry oszołom żeby wkładać łapy zarówno pod jak i przez szczęki. Wiertacz musiał je zamknąć przez pomyłkę.
I dobrze tak karaluchów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów