📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Będący wyrzuconym z klubu masz trzy opcje:
1) iść do innego klubu i bawić się dalej, tym razem kulturalniej. Profit
2) do domu wytrzeźwieć. Profit
3) rozpierdolić barierki przed klubem i swój samochód doszczętnie, potrącić policjanta co zostanie w sądzie zakwalifikowane jako prób zabójstwa, iść do pierdla na 25 lat + twoja rodzina musi spłacać rentę i odszkodowanie policjantowi do końca życia. Brak profitu
1) iść do innego klubu i bawić się dalej, tym razem kulturalniej. Profit
2) do domu wytrzeźwieć. Profit
3) rozpierdolić barierki przed klubem i swój samochód doszczętnie, potrącić policjanta co zostanie w sądzie zakwalifikowane jako prób zabójstwa, iść do pierdla na 25 lat + twoja rodzina musi spłacać rentę i odszkodowanie policjantowi do końca życia. Brak profitu
Ci dwaj panowie w kurtko-kamizelkach, to właśnie rzeczona ochrona...
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
siwybis napisał/a:
Ciekawe co to za samochód bo jakoś tak matizopodobnie wygląda?
Tyś jest, kurwa, matizopodobny.
To Opel Corsa C.
ale po lewej co idzie na poczatku to calkiem do szturania kek
Kobita tego chłopa na koncu wiedziała jakie ma jebnięcie w łapie i nawet nie protestowała tylko grzecznie czekała
On miał w tej kurtce, starą Nokię (chyba 3110) i mu się po farciło, że miał w kogo w końcu przyjebać. Ładnie wyszło
kurwa superaman ; o
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów