📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ciekawe jak ją stroił xd
Gościu niezły jest. Ale nikt nie przebije faceta grającego w Warszawie na krzesłach- tamten to ma poczucie rytmu jak chuj prawiczka.
Jak grać umie to na pewno umie stroić
A co do Pana Krzesło z patelni to jak się mu wrzuci "pieniążek" przestaje grać i mówi "dziękuwa" raz wrzuciłem mu 3 złote niech ma na piwo i w miejscu gzdie ludzie wrzucali kase był posklejany taśmą telefon:)
A co do Pana Krzesło z patelni to jak się mu wrzuci "pieniążek" przestaje grać i mówi "dziękuwa" raz wrzuciłem mu 3 złote niech ma na piwo i w miejscu gzdie ludzie wrzucali kase był posklejany taśmą telefon:)
Człowiek-krzesło to najgorsze co spotkało Warszawę w III RP.
A ten koleś z filmiku, gra i śpiewa lepiej niż "artyści" z kapeluszem jakich widać na ulicach warszawy.
BTW. Dałbym piwo ale koleś i tak by nie miał jak wypić, bo przez słomkę nie przystoi.
A ten koleś z filmiku, gra i śpiewa lepiej niż "artyści" z kapeluszem jakich widać na ulicach warszawy.
BTW. Dałbym piwo ale koleś i tak by nie miał jak wypić, bo przez słomkę nie przystoi.
Cytat:
Gościu gra na gitarze bez rąk
Z tego co mi wiadomo, to gitary, zazwyczaj nie posiadają rąk.
1:12
Co to, kurwa, BYŁO?!
Co to, kurwa, BYŁO?!
nie gdzieś się " użycia " zapodziało . Tak kurwa wiem że gitary nie mają rąk. Nie posrajcie się z tego powodu
Get up, look up, and don't ever give up !
I to powinna byc hańba dla tych co mają rączki a nie potrafią sie nauczyc, albo im się nie chce. Każdy prawdziwy facet powinien znac przynajmniej tych kilka podstawowych chwytów.
Matuch90 napisał/a:
Każdy prawdziwy facet powinien znac przynajmniej tych kilka podstawowych chwytów.
ten jeden podstawowy każdy facet zna! chyba
Koles jest nieziemski fakt faktem gra na prostych chwytach ale i tak bardzo dobrze mu to wychodzi jeszce do tego spiewa sam osobiscie gram na gitarze i wiem ze grac poprostu a grac i spiewac to juz nie byle co szacunek dla niego .
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów