📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maxkolonko.com/ macie klikajce , zebyscie nie musieli przepisywac adresu ^^
Mariusz jara się ilością swoich subów oraz lajków jak pierwszoklasista i podaje jeszcze konkretne przykłady. Mam mu bić brawo?
Jaranie się swoją popularnością i opowiadanie o niej wygląda właśnie tak:
Jaranie się swoją popularnością i opowiadanie o niej wygląda właśnie tak:
Kolonko mówi, że osoba rozmawiające przez komórkę drze mordę, bo nie słyszy rozmówcy. Jego zdaniem - ja (jako odbiorca) doskonale o tym wiem. Czyli pierdoli głupoty, albo (jak sam to określa) prowokuje...
Panie Kolonko,
wypierdalaj Pan!
Panie Kolonko,
wypierdalaj Pan!
końcówką mnie rozyebał hahah ! wrzucajcie wszystkie jego filmiki mówie jak jest .. bedzie piwo ;]
Czyli ten portal tez trzeba opuscic ,nowy regulamin taki chuj , dziekuje , dobranoc.
Lewak
mjr napisał/a:
Kolonko mówi, że osoba rozmawiające przez komórkę drze mordę, bo nie słyszy rozmówcy. Jego zdaniem - ja (jako odbiorca) doskonale o tym wiem. Czyli pierdoli głupoty, albo (jak sam to określa) prowokuje...
Panie Kolonko,
wypierdalaj Pan!
Lewak
kolonko krzyczy aby gdzies klikać, nie klikac a niech mi ktos powie ze sam nie dostaje kasy z agory za ruch na jutjub
Panie Kolonko miszczu co wie najlepiej, tej posłance TVN proponował słuchawkę do ucha ale ona odmowiła stąd ten telefon, jest Pan niedoinformowany, może warto czasem zadzwonić do źródła i spytać, Po drugie broni Pan Fibaka Alfonsa , który był naganiaczem dla kumpli co chcieli podymać, to nie jest jego prywatna sprawa, to jest sutenerstwo, stręczycielstwo bo wykorzystywał swoje nazwisko i pozycję by laski były ufne i otwarte i licząc na lepsze życie stawiane były w dwuznacznych sytuacjach.
razem04 napisał/a:
Po drugie broni Pan Fibaka Alfonsa , który był naganiaczem dla kumpli co chcieli podymać, to nie jest jego prywatna sprawa, to jest sutenerstwo, stręczycielstwo bo wykorzystywał swoje nazwisko i pozycję by laski były ufne i otwarte i licząc na lepsze życie stawiane były w dwuznacznych sytuacjach.
I co cię obchodzi, co kto robi za kulisami? Fibak popełnił jakieś przestępstwo? To po chuj nad nim sąd zwoływać?!
Kolonko sam nieco manipuluje faktami: niech nie mówi o wolnych mediach. KAŻDY człowiek prawdę przedstawia jedynie swoją. Jest bowiem zmanipulowany przez swoje schematy myślenia. Jak z tą Pawłowicz - kto się zgadza z jej zdaniem, ten będzie uważał, że pokonuje w potyczkach słownych dziennikarza, kto nie, ten będzie się z niej tylko śmiał. Nie istnieje prawda obiektywnych wartości. Pytanie, czy same wartości istnieją, czy może je sobie wymyśliliśmy.
Choć fakt - zwrócił uwagę na pewien problem: w Polsce media - czy to prawicowe, czy lewicowe - przechodzą w skrajności. Prawicowiec pali żydów na stosie i wierzy w katastrofę smoleńską (bo zabicie prezydenta Polski było strategicznym celem Rosji...), a lewicowiec jest wyznawcą komunizmu i w imię równości traktuje obcokrajowców jako nadludzi. Gdy wreszcie ludzie zrozumieją, że mają przekłamane obrazy swoich oponentów, wtedy wreszcie będzie można rozmawiać po ludzku.
kto też widział murzyna w 7:02?
Cytat:
Ja się pytam...czemu jeszcze sadistic nie ma podpisanej umowy jak z adbusterem? Toż to aż się prosi o to.
Adbuster już dawno się sprzedał i kręci syfne trzyminutowe konfrontacje dla nabicia hajsu z wyświetleń...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów