To były czasy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
To były czasy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mocarzu napisał/a:
Hej geje, pedaly, pedofile i gimbazo.
Może dla odmiany mi pomożecie.
Od lat szukam gry podobnej do gothica II (noc kruka) i jedyne co mnie wciągnęło na kilka nocy to mount & blade w wersji rpg z polskimi husarzamy w gran duchy i bronią palną.
Jednakże już drugi rok co jakiś czas odpalam mounta, gIInotr i wigglesy i po paru godzinach nie mogę patrzeć na monitor, noż ile można chodzić po tych samych planszach, patrzeć na te same przedmioty i walczyć w kółko z tymi samymi przeciwnikami.
Czy świat na prawdę nie stworzył następców tej trójki na miarę XXI wieku?
Może spróbuj serii Risen? To Gothic tylko pod innym szyldem. Nasze Wiedźminy też dobre fabularnie. Ze starszych Severance: Blade of Darkness.
Gierka po prostu rewelacyjna, mega fabuła, rozbudowany "żywy" świat. Włączałem i zatracałem się w świecie gothica.
up wernetto
Aleś się zdenerwował. To były super gry (nie licząc Dark Soul's, bo nie ograłem), ale z nich wszystkich najbardziej trafił Gothic. Przeszedłem jedynkę około 17 razy licząc z nowymi modami, dwójkę już mniej chętnie bo z 10 razy, bo uważam ją za gorszą część niż poprzedniczka i nawet NK jej nie odratowało. Gothic 3 jedni uważają za totalne dno, kolejni, że nie była taka zła a znajdą się jeszcze tacy co uważają ją za niewiele gorszą od poprzedniczek i do tych ludzi można mnie dodać. Zmierzch bogów był bardziej zabugowany niż G1, więc grałem tylko dla ładnych widoków i podziwiania odbudowanych miast choć to było robione przez kogoś innego. Piranha Bytes sami stwierdzili, że to ma być trylogia i żaden inny chuj niech nie kombinuje bo zepsuje markę i proszę bardzo. Arcanii nie liczę jako pełnoprawną część. Nie spinaj się pan tyle, bo każdy ma swoje zdanie a patrząc na większość użytkowników to mają wyjebane na twoje.
Słyszę w głowie przywitanie Bullita.
Aleś się zdenerwował. To były super gry (nie licząc Dark Soul's, bo nie ograłem), ale z nich wszystkich najbardziej trafił Gothic. Przeszedłem jedynkę około 17 razy licząc z nowymi modami, dwójkę już mniej chętnie bo z 10 razy, bo uważam ją za gorszą część niż poprzedniczka i nawet NK jej nie odratowało. Gothic 3 jedni uważają za totalne dno, kolejni, że nie była taka zła a znajdą się jeszcze tacy co uważają ją za niewiele gorszą od poprzedniczek i do tych ludzi można mnie dodać. Zmierzch bogów był bardziej zabugowany niż G1, więc grałem tylko dla ładnych widoków i podziwiania odbudowanych miast choć to było robione przez kogoś innego. Piranha Bytes sami stwierdzili, że to ma być trylogia i żaden inny chuj niech nie kombinuje bo zepsuje markę i proszę bardzo. Arcanii nie liczę jako pełnoprawną część. Nie spinaj się pan tyle, bo każdy ma swoje zdanie a patrząc na większość użytkowników to mają wyjebane na twoje.
Słyszę w głowie przywitanie Bullita.
"Ile razy mam wam powtarzać, sukinsyny, żebyście nie przebiegali przez moją chatę?!"
Gothic jest nie do porównania ze Skyrim.
A ja tam za gothicem nigdy nie przepadalem. W tamtych czasach byly obozy ktore graly w gothica i morrowinda...tak jak na poczatku mmorpg byly obozy WoWa i Lineage.
Chyba, ze to tylko u mnie tak bylo, w necie chyba nie bylo tyle gowna wtedy i nie moge skojarzyc czy Ci co grali w WoWa hejtowali lineage i na odwrot...
Chyba, ze to tylko u mnie tak bylo, w necie chyba nie bylo tyle gowna wtedy i nie moge skojarzyc czy Ci co grali w WoWa hejtowali lineage i na odwrot...
Hehe... dla dzieci jak nie ma +2000exp po jednym hicie to chuj nie gra z tego co czytam. Nawet się wam kurwa leniwe jebane pokolenie w grze postarać o coś nie chce? Prędko wam wagowo do amerykanów widzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów