To były czasy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
To były czasy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dokładnie 10 sekund później wpisywałeś "Marvin" bo nie chciało Ci się wszędzie popierdalać z buta :x
Ja chodziłem cały czas na piechotę bo zawsze jakiegoś cieniarstwora lub ścierwojada można było ubic
greene napisał/a:
Kto pamięta Wrzoda?
Hej, kolego! Nowy? Chyba cię jeszcze tu nie widziałem. Przyłączę się do ciebie na chwilę, jeśli nie masz nic przeciwko. Przyda ci się przyjaciel...
srasshole napisał/a:
ale gejowo, na nokii 3310 jest ładniejsza grafika.
Za to Gothic zapewniał kilkadziesiąt (a jak ktoś lubi wszystko eksplorować tak jak ja to kilkakrotnie więcej) godzin znakomitej zabawy. A nowe gry? Battlefielda 3 na single player przeszedłem w niecałe 2 dni.
greene napisał/a:
Kto pamięta Wrzoda?
Jeśli ktoś by zrobił ranking na najbardziej wkurwiającą postać z gier, to Wrzód ma gwarantowane pierwsze miejsce. Jak tylko go spotykałem wychodziłem poza teren Starego Obozu i jak za mną przyleciał to go upierdalałem.
Gothica i Gothica II razem z dodatkiem przeszedłem po jakieś 5 razy, byłem wszędzie zrobiłem wszystko co się dało. Trójka była zdecydowanie gorsza od poprzedniczek, nie ten klimat, jednak też przeszedłem dwukrotnie.
A teraz? Robią jakieś Mass Effecty 10 czy inne kurestwa nafaszerowane tak że nie wiadomo w którą stronę iść i który kij w dupę wsadzić tak że po godzinie odechciewa się grać będąc przytłoczonym nadmiarem zbędnego chłamu bez którego można byłoby się obejść i nikt przynajmniej by się nie zastanawiał po chuj to jest akurat w tym miejscu.
Starsze pokolenie zrozumie, gimby w sumie mam w dupie.
A teraz? Robią jakieś Mass Effecty 10 czy inne kurestwa nafaszerowane tak że nie wiadomo w którą stronę iść i który kij w dupę wsadzić tak że po godzinie odechciewa się grać będąc przytłoczonym nadmiarem zbędnego chłamu bez którego można byłoby się obejść i nikt przynajmniej by się nie zastanawiał po chuj to jest akurat w tym miejscu.
Starsze pokolenie zrozumie, gimby w sumie mam w dupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów