Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
demo15 2014-03-11, 22:18 2
W tej grze były świetne teksty oraz głos Jacka Mikołajczaka
Zgłoś
rafigd1 2014-03-11, 22:22 4
widzac ten gif, slysze lektora

i diego, "zostawcie go juz! a teraz jazda mi stad"
Zgłoś
ellsworth 2014-03-11, 22:24 19
Gdy w to grałem wydawało mi się, że grafika jest znacznie, znacznie lepsza. Ale tak jest chyba z każdą grą. W pamięci pozostaje obraz co najmniej znośnej oprawy graficznej, a jak się włączy po latach to jest szok i niedowierzanie.
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-11, 22:26 10
@Ceembe:
Akurat Mass Effect to perełka wśród tego pseudo-rpgowego chłamu (np. Skyrim - ładna graficzka i chujowa fabuła). Wymieniłbym jeszcze Dragon Age (Początek) - również od Bioware, oraz Fallouta NV.
Zgłoś
KhazAkar 2014-03-11, 22:26 2
Pamiętam jak się w to nakurwiało dniami i nocami,próbując wybić maga w Gothicu II Noc Kruka na kolejne poziomy. I pamiętajcie: Jest nas więcej(osób grających w G1/G2/G2:NK)
Można sobie poszukać buildy na necie,nawet nieoficjalne łatki wydają...
Zgłoś
IjonTichy 2014-03-11, 22:28 8
eee tam, Morrowind w chuj lepszy
Zgłoś
Paweł92 2014-03-11, 22:29
Grałem, próbowałem się przekonać do tej gry, ale zawsze po około 1,5 godzinie gry wyłączałem, bo miałem dość. Takie "Two worlds" sto razy lepsze.
Zgłoś
Groch55 2014-03-11, 22:30 4
Jakie BYŁY?? do tej pory wracam do tej epickiej gry
Zgłoś
mYOUsick 2014-03-11, 22:31 8
Bullit, nie lubiłem skurwysyna
Zgłoś
krissseksdz 2014-03-11, 22:33
Skurwensyny. Ciekawe ile osób ominęło, bo myślało, że to reklama..
Zgłoś
dorodnykurczak 2014-03-11, 22:35
wychowałem się na gothicu dwójce. po przejściu dwójki, jedyneczka. ciekawe gry, dobrze spędzony czas. duży ładunek humoru, i świetna koncepcja na uniwersum.
Zgłoś
Magnic 2014-03-11, 22:46 3
Przez długi czas miałem słaby komputer, więc Gothic czy Gothic 2 + nk były jednymi z niewielu gier, w które grałem. Uważam ją (jak i również krytycy) za protoplastę cRPG. Każdy kto wie na czym polega RPG, a tym bardziej cRPG to potwierdzi. 1 przeszedłem tylko 5 razy ale 2 (i z NK) ok 50. 25 razy jako paladyn, 15 jako łowca smoków i 10 jako mag. Jestem psem na eksplorację, więc Gothic 2 NK był dla mnie perfekcyjną grą. Do tej pory pamiętam jak w 1, 2 czy 2NK wbić najwyższy możliwy lvl (tzn co robić i gdzie dołączyć aby to osiągnąć). W 2nk wiem, że było coś ok 100 zadań i najwięcej dało się na raz ok 80 zrobić (wszystko sprawdzone osobiście info).
Zgłoś
Tafariel 2014-03-11, 22:53 10
Pindol1996 napisał/a:

dokładnie 10 sekund później wpisywałeś "Marvin" bo nie chciało Ci się wszędzie popierdalać z buta :x

Pamiętam czasy gdy hańbą i pośmiewiskiem było przyznanie się do grania w gry na kodach No ale czasy się zmieniają "graczu"
Zgłoś
gacek2121 2014-03-11, 22:53
Aż łezka się woku kreci tyle czasu się w to grało.
A co mi tam zainstaluje jeszcze raz:D
Zgłoś
Zgon14 2014-03-11, 23:11 2
"No, powiedz tylko. To z przodu twojej głowy to twarz czy dupa?"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem