Do szkoły było pod górkę, czy udar masz?
Daj @kranik123 spokój bo gość przegrał wieloletnią walkę ze stulejką.
Twój stary uświadomiwszy sobie że popełnił błąd opuścił remizę tylnym wyjściem.
Niech no zgadnę jesteś tym samym matołkirm co @żmij tylko z drugiego konta.
Reszta moglo tak być, raz chciał dkorzystac z usług twojej matki. Ale w porę sie powstrzymał.
[ Dodano: 2024-09-07, 16:13 ]
Daj @ spokój bo gość przegrał wieloletnią walkę ze stulejką.
Sam sobie odpisujesz. Idź lepiej do lekarza.
Niech no zgadnę jesteś tym samym matołkirm co @ tylko z drugiego konta.
Reszta moglo tak być, raz chciał dkorzystac z usług twojej matki. Ale w porę sie powstrzymał.
A skąd ci do głowy przyszło że jestem „matołkirm”? Dasz radę to po polsku napisać raz jeszcze?
[ Dodano 2024-09-07, 16:15 ]
Tumanie sam sobie to ty robisz pięścią. Weź dokładnie czytaj nim skomentujesz. Potrafisz z forum korzystać?
A skąd ci do głowy przyszło że jestem „matołkirm”? Dasz radę to po polsku napisać raz jeszcze?
Myślałem, że załapiesz. Zresztą skoro sie tak czepiasz pisowni to, może zaczniesz stosować interpunkcje. Matołku.
Myślałem, że załapiesz. Zresztą skoro sie tak czepiasz pisowni to, może zaczniesz stosować interpunkcje. Matołku.
Łał,a może… Złożysz usta w trąbkę i pocałujesz mnie czule w pupę. Przydaj się na coś.
Łał a może. Złożysz usta w trąbkę i pocałujesz mnie czule w pupę. Przydaj się na coś.
Nie jestem twoim starym, żeby się tak z tobą zabawiać.
Nie jestem twoim starym, żeby się tak z tobą zabawiać.
Extra. Znaczy że się zgadzasz. Słabeuszu ja twoich rodziców nie będę obrażał bo to całkiem mili panowie.
Twój stary uświadomiwszy sobie że popełnił błąd opuścił remizę tylnym wyjściem.
Przynajmniej miał starego a nie dwie fluid genderowe stare jak Ty
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Extra. Znaczy że się zgadzasz. Słabeuszu ja twoich rodziców nie będę obrażał bo to całkiem mili panowie.
Twoich by się nią dało. Zresztą śmianie się z homoseksualizmu twoich ojców i "zużycia" twojej matki, byłoby w dzisiejszych czasach bardzo źle odbierana. Szczególnie ,że twój drugi ojciec, ten który cię zrobił doodbytniczo z pierwszym (matka była surogatką) podobno miał wypadek.... Przywiązanie się na golasa do ogrodzienia z wypiętym zadem podczas Marszu Równości to nie był dobry pomysł.
Extra. Znaczy że się zgadzasz. Słabeuszu ja twoich rodziców nie będę obrażał bo to całkiem mili panowie.
Brzmi, jakby miał Tourette'a.
Kranik; powiedz "rabarbar"
Twoich by się nią dało. Zresztą śmianie się z homoseksualizmu twoich ojców i "zużycia" twojej matki, byłoby w dzisiejszych czasach bardzo źle odbierana. Szczególnie ,że twój drugi ojciec, ten który cię zrobił doodbytniczo z pierwszym (matka była surogatką) podobno miał wypadek.... Przywiązanie się na golasa do ogrodzienia z wypiętym zadem podczas Marszu Równości to nie był dobry pomysł.
A jak byś to jeszcze raz po polsku napisał, składnia, wielowątkowe elementy spójnie itp. Bolało by Cię to? Czy podejmiesz wyzwanie?
[ Dodano 2024-09-07, 16:36 ]
Grunt to obróbka cieplna
Przynajmniej miał starego a nie dwie fluid genderowe stare jak Ty
Możesz swojego chłopaka bronić sam na sam?
A jak byś to jeszcze raz po polsku napisał, składnia, wielowątkowe elementy spójnie itp. Bolało by Cię to? Czy podejmiesz wyzwanie?
Typie, już Ci to mówiłem. Jak na kogoś dla kogo język Polski nie jest językiem rodzimym jesteś w chuj arogancki. Dość powszechne mam wrażenie u Ukraińców, którzy spierdolili przed wojną do Polski.
Się na karty historii jako gwiazda mikrofonu:
[ Dodano 2024-09-07, 16:40 ]
Typie, już Ci to mówiłem. Jak na kogoś dla kogo język Polski nie jest językiem rodzimym jesteś w chuj arogancki. Dość powszechne mam wrażenie u Ukraińców, którzy spierdolili przed wojną do Polski.
Towarzyszu Dupov. Idźcie sobie matrioszki układać. Rosyjska agentura Niemka tu głosu więc cichutko łajko.
Ostry jestes ananas , patrze nie tylko ze mna wchodzisz w takie konwersacje. Ty chyba jakis dzieciak jestes albo niedowartosciowany typ. Placzesz na tym sadolu co chwile do kogos.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów