📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To było wszystko zaplanowane, byle by do szkoły nie chodzić.
Chyba na nie szczęście XD
1 but - 50% na przeżycie.
Złapać bandytę, bo biedne dziecko uderzył! ^^
Kurwa, widać, że prosto na samochód biegł brak kompletnie instynktu teraz młodym
eh, a takie ładne combo mogło być...
Tak się wstrzymuje ruch uliczny
i to jest cywilizowany kraj gdzie po wypadku samochodowym a tym bardziej z udziałem pieszego ludzie dobrej woli zbiegają się pomóc, udzielić pomocy itp. A nie jakieś kurwa Chiny, Japonia, Tajlandia, Indie gdzie Cię potrącą to będziesz konać w męczarniach, chociażbyś leżał na środku ulicy bez nóg będziesz omijany, jedyne co może się stać to przybycie stada miejscowych e-lekarzy z telefonami i aparatem VGA którzy będą umierającego Ciebie kamerować w pozycji pionowej by wsadzić to potem na live leak'a -,-
No i dobrze mu tak. Może następnym razem się nauczy przechodzić przez jezdnie. Beczy jak małe dziecko, mnie też kiedyś potrąciła ciężarówka i tak nie przeżywałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów