📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
pyotreck napisał/a:
Chłopczyki możliwe że przyjdzie taki czas że takie dupy pozostaną w sferze waszych marzeń.
raczej nie, pewnie jesteś grubym desperatem no-life który wie że chuda laska już nie da bo wygląda obleśnie. Tak to widzę
pyotreck napisał/a:
Chłopczyki możliwe że przyjdzie taki czas że takie dupy pozostaną w sferze waszych marzeń.
PRAWDA!!!
Fajną duża kształtna dupa, jedyna wada to że jest czarna.
Ja niestety mam wrażenie że idziemy ku pięknemu zezwierzęceniu i całe te "bronienie lpgt feminazistek" skończy się jak od 1939 do 1945 tj jebaniem przez zwyrodnialców WSZYSTKIEGO co im się napatoczy bo będą wiedzieć że JUTRA mogą niedożyć. Najlepsze w tym będzie to że NIKT nie będzie w stanie nikogo przed tym bronić systemowo a takie zwyrodnienie będzie powszechne.
Skubana sama sobie może naszczać i nasrać do ryja!
to że ty ruchasz takie hipopotamy, to nie znaczy że my mamy też takie ruchać, jak jesteś świnia to se takie pierdol, nic nam do tego
Napaczcie się chłopcy bo tak będą wyglądać wasze żony ( oczywiście nie wszystkie), część będzie tłusta po urodzeniu bachora a część po prostu się upasie kebabami i pizzą bo... mam już męża więc mi nie zależy na wyglądzie.
lesku73 napisał/a:
Napaczcie się chłopcy bo tak będą wyglądać wasze żony ( oczywiście nie wszystkie), część będzie tłusta po urodzeniu bachora a część po prostu się upasie kebabami i pizzą bo... mam już męża więc mi nie zależy na wyglądzie.
to masz stary pecha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów