📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
O kurwa, będę żygał
Ona plus ten napalony osioł z filmiku poniżej to byłaby dobrana para.
zaszh napisał/a:
O kurwa, będę żygał
Elpolaco napisał/a:
Grube i obrzydliwe fujjjjj bym kurwa patykiem nie tkną
Chłopczyki możliwe że przyjdzie taki czas że takie dupy pozostaną w sferze waszych marzeń.
pyotreck napisał/a:
Chłopczyki możliwe że przyjdzie taki czas że takie dupy pozostaną w sferze waszych marzeń.
Póki jeszcze są dumnymi ludźmi mogą nie chcieć zreć z podłogi.
Piękny tyłek. Idealny
Elpolaco napisał/a:
Grube i obrzydliwe fujjjjj bym kurwa patykiem nie tkną
póki co tknij słownik troszku...
Ty chyba na łeb upadłeś synek . Wolałbym sobie Freda marszczyć niż ruchac to coś. Ja ty synek lubisz to sobie ruchaj takie pasztety
pyotreck napisał/a:
Paskudne dupsko najbrzydszych kobietonów na świecie, czyli mieszanki murzyna i indiańca. Nie ma bardziej obrzydliwych worków na spermę wśród ludzi.
prosze admina by przeniosl do odpowiedniego dzialu z fekaliami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów