Kolega pyta o link do całości...
A tak na serio:
Patrzcie i uczcie się smutne p*zdy, jak wygląda poczucie czarnego humoru i dystans do siebie. Nie pie**olą jak to im nie jest ciężko, jak to los ich nie doświadczył, bo wiedzą, że to i tak nic k***a nie zmieni, tylko dostosowują się do zaistniałej sytuacji, chyba w najlepszy możliwy sposób...
Nie ma dej, bo muszę mieć na podlewanie warzywa, chociaż za takie podejście, to sam bym im 100 w ciemno wpłacił, bo pomimo tak wujowej sytuacji, są w tym wszystkim zabawni, a nie k***a śmieszni, jak co niektórzy, co im uj***li nogę i już ich świat się załamał i dej, dej...
Ode mnie - w pełni zasłużone
I tu popieram w 100% nie biadolą tylko fajny numer wyjebali. Mają dystans do tego pojebanego świata i kraju. Trzeba mieć jaja żeby tak się bawić a nie narzekać. Pozdrawiam występujących jestem za.
można usunąć ale tylko do któregoś miesiąca
Usunąć można zawsze, różni się tylko kwota opłaty utylizacyjnej...
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchettgdyby nie ten pierdolony Internet to bym teraz ruchał cię w dupę ty co to czytasz a tak to razem oglądamy ten koniec
Te kureskie rzycie ...
Ta wkładka rosołowa to jakiej jest płci? Bo jakoś ciężko mi zidentyfikować...
Nieheteronormatywny, niebinarny gej.
Obłuda wielkich sadoli. Jak wy pierdolicie o „warzywie” to są spoko śmichy-hihy a jak ktoś sam zażartuje z siebie to żenujący żart. A właśnie, że kurwa nie. Dobry żart w klimacie czarnego humoru. Chuj wam w dupe.
Dokładnie mam takie samo zdanie. Chuj w dupę obłudnym, zjebanym, ultra prawicowym i naziolskim sadolom
Dużo o tych osobach w necie są małżeństwem i planują posiadanie dzieci więcej info
Wiele już widziałem, ale w tym przypadku akt pokrycia przerasta możliwości mojej wyobraźni
Po chuj dodawać tyle warzyw, gdy ma się jedno duże ?
Dla smaku kurwa a do czego ?
Wiele już widziałem, ale w tym przypadku akt pokrycia przerasta możliwości mojej wyobraźni
Był przypadek: do zakładu pogrzebowego czy prosektorium (chuj wie już nie pamiętam), przywieźli trupa młodego mężczyzny. Pracowała tam kobita i dostrzegła, że trup ma sztywnego chuja. Nie potrafiła się powstrzymać i zaczęła go dojeżdżać. I tak się stało, że doszło do ejakulacji. Ciężko w to uwierzyć, ale baba zaszła w ciężę z trupem. To z niedorozwojem może też się uda, będą się opiekować słodkimi małymi downami.