A tak na serio:
Patrzcie i uczcie się smutne pizdy, jak wygląda poczucie czarnego humoru i dystans do siebie. Nie pierdolą jak to im nie jest ciężko, jak to los ich nie doświadczył, bo wiedzą, że to i tak nic kurwa nie zmieni, tylko dostosowują się do zaistniałej sytuacji, chyba w najlepszy możliwy sposób...
Nie ma dej, bo muszę mieć na podlewanie warzywa, chociaż za takie podejście, to sam bym im 100 w ciemno wpłacił, bo pomimo tak wujowej sytuacji, są w tym wszystkim zabawni, a nie kurwa śmieszni, jak co niektórzy, co im ujebali nogę i już ich świat się załamał i dej, dej...
Ode mnie - w pełni zasłużone
Patrzcie i uczcie się smutne pizdy, jak wygląda poczucie czarnego humoru i dystans do siebie. Nie pierdolą jak to im nie jest ciężko, jak to los ich nie doświadczył, bo wiedzą, że to i tak nic kurwa nie zmieni, tylko dostosowują się do zaistniałej sytuacji, chyba w najlepszy możliwy sposób...
Nie ma dej, bo muszę mieć na podlewanie warzywa, chociaż za takie podejście, to sam bym im 100 w ciemno wpłacił, bo pomimo tak wujowej sytuacji, są w tym wszystkim zabawni, a nie kurwa śmieszni, jak co niektórzy, co im ujebali nogę i już ich świat się załamał i dej, dej...
1. Laska się z nim związała jak on już był warzywem, więc to jej los nie doświadczył, sama wybrała.
2. Oni są jakiegoś rodzaju "celebrytami", biedy raczej nie klepią, żeby ich 100zł poratować
Kolega pyta o link do całości...
A tak na serio:
Ja mam w to ogólnie wyjebane i uważam że tt to gówno dla niedorozwojow, inceli, kukoldow
Nie no, to jest niesmaczne...
Haha niesmaczne? To co powiesz, że oni ciągle o swoim seksie nawijają? Laska go nosi, ogarnia mu te rurki a później się "ruchają" na insta pełno fotek jak on leży nago w tymi rurkami powykręcany i teksty o seksie, reklama durexów itd Ciągle piszą jak "to" robią a ludzie błagają o litość
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów