Dużo o tych osobach w necie są małżeństwem i planują posiadanie dzieci więcej info
Ciekawe czy w tym przypadku to nadal pierwszy taniec czy raczej pierwsza jazda ?
Po chuj dodawać tyle warzyw, gdy ma się jedno duże ?
Dokładnie, mogłaby pokroić to duże żeby się szybciej ugotowało.
Kolega pyta o link do całości...
A tak na serio:
Patrzcie i uczcie się smutne pizdy, jak wygląda poczucie czarnego humoru i dystans do siebie. Nie pierdolą jak to im nie jest ciężko, jak to los ich nie doświadczył, bo wiedzą, że to i tak nic kurwa nie zmieni, tylko dostosowują się do zaistniałej sytuacji, chyba w najlepszy możliwy sposób...
Nie ma dej, bo muszę mieć na podlewanie warzywa, chociaż za takie podejście, to sam bym im 100 w ciemno wpłacił, bo pomimo tak wujowej sytuacji, są w tym wszystkim zabawni, a nie kurwa śmieszni, jak co niektórzy, co im ujebali nogę i już ich świat się załamał i dej, dej...
Ode mnie - w pełni zasłużone
Velture? niech mu noga lekka bedzie tez mam tam cegielke ale w mojej rodzinie bylo cos podobnego i sie wysprzedaliz wszystkiego i corke uratowali teraz zaczynaja od nowa zbiorki nie robili ale samochod i mieszkanie po babce sprzedany