📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jedno życie stracone i dalej ucieka
Ja zaś autem trafiam na ostatnie z żyć kota
Ja zaś autem trafiam na ostatnie z żyć kota
oczywiscie kotpwi nic sie stało
Jak mawiał kierownik schroniska "Pierwsze koty za płoty"
Przygarnąłem kiedyś sierściucha z ulicy. Był tak mały i wyziębiony, że nie przetrwałby nocy. Miesiąc karmiliśmy go mlekiem ze strzykawki. Został z nami długi czas, w sumie nauczył nas jak opiekować się, karmić, kochać... To wszystko przydało się podczas wychowywania dzieci. Wiele nas nauczył. To był Kotek Psotek.
Pan Kot.
Pan Kot.
leonidkacap napisał/a:
oczywiscie kotpwi nic sie stało
"Oczywiście kotu nic się nie stało", choć z punktu widzenia logiki powinno być: "kotu stało się nic".
Oczywiście, że coś mu się stało: wystraszył się.
Fajne miejsce do zycia się wydaje. Ładne domki, krajobraz robi wrażenie, umiarkowany klimat. Ah...U sąsiada trawa zawsze bardziej zielona
co jak co ale klimat tam wydaje sie bajkowy, te widoki, ten spokoj, szeroka ulica
achh rozmarzyłem sie
achh rozmarzyłem sie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów