📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gówniak głupi, jak to gówniak, ale skośna krowa, jak to skośna krowa, jeszcze głupsza
Czyżby się udusił? Po chuj powiększyli obraz? W lewym górnym rogu jest zegar, byłoby wiadomo jak długo tam leżał.
kris1978 napisał/a:
Czyżby się udusił? Po chuj powiększyli obraz? W lewym górnym rogu jest zegar, byłoby wiadomo jak długo tam leżał.
W pojemniku była zapewne jakaś ciecz, stąd pewnie ta nie ruchoma postawa po czasie.
kris1978 napisał/a:
całość nieedytowanego przez mnie nagrania trwa prawie 10 minut...
Co najmniej trzy razy szła w jego kierunku patrząc przed siebie, ciężko uwieżyć że to nie było celowe. Śmieci raczej nie mają nóg i butów.
Widać jak matka go wyciąga ze kapie z niego woda lub jako ciecz. Zapewne ich fekalia
Kurwa w wiaderku się utopić, no też da się..
Dobry beakdancer bylby z niego, no ale już nie będzie
Dobry beakdancer bylby z niego, no ale już nie będzie
majeńka napisał/a:
No toż co ja piszę, zapomniałam o 90% ludności tej planety.Śmieci raczej nie mają nóg i butów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów