📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie czasem brazylia? Co za problem? Za chwilę zrobią następne, a latawiec przecież nie uległ zniszczeniu
no nie do końca całą uwagę, na chwile się zatrzymał, był za niski żeby zobaczyć zza auta, taki półszacun, baba to by wylazła odrazu i darła morde no ale nie wyszła bo myła naczynia z madką, dlatego przeżyły dziś dzień, kobiety trzeba chronić
Liczyłem że latawiec trafi na jakiś słup z wysokim napięciem i gówniaka usmaży (jeśli to możliwe)
Odczuwam niesamowitą radość kiedy widzę jak kaszojadom dzieje się krzywda.
Wiem, że to nie istotny szczegół, ale gdzie tutaj jest latawiec? Widzę gnoja biegnącego przez ulicę, ale bez żadnego latawca. Poza tym nie wiem, jak można być tak popierdolonym gówniakiem, by wbiec prosto pod samochód. Od NAJMŁODSZYCH lat rodzice mówili, że najpierw patrzysz w lewo, potem w prawo, potem znów lewo i jak nic nie ma na drodze, to wchodzisz na pasy. Już w przedszkolu mieliśmy pogadankę z policją na temat świateł, przejść dla pieszych, skrzyżowań. W telewizji w programach edukacyjnych dla dzieci wałkowane było to miliony razy, potem w podstawówce, potem w gimbazie był kurs na kartę rowerową.... Ja jako dziecko owszem, przechodziłem w miejscu niedozwolonym dla pieszych i robię to do teraz, ale będąc absolutnie pewnym, że nie wyjebię się komuś prosto pod koła. Nawet jak mam zielone światło to się upewniam, czy wszystkie auta się zatrzymały, bo tak zginął mój brat cioteczny. Wszedł na skrzyżowanie mając zielone, a jebnął go gość nie mający hamulców. Raz jak miałem 12 lat wszedłem na pasy będąc pewnym, że nic nie jedzie, a jakieś 2, 3 metry przede mną z dymem spod kół zatrzymał się Maluch. Do tej pory zastanawiam się, skąd on się tam wziął i jakim cudem go nie zobaczyłem. Gnoja mi nie żal, i jak to zawszę piszę na Sadolu pod takimi filmikami - selekcja naturalna. 2, 3 latka wybiegającego na jezdnię byłoby mi żal. Taki maluch nic nie rozumie i to rodzic musi takiego oseska upilnować. Natomiast na oko 6, 8 letnie dziecko powinno wiedzieć, czym się może skończyć wybieganie na jezdnię. Więc chuj mu w dupę, a rodziców szczyla pozwałbym za uszkodzenie samochodu.
SpirytPL napisał/a:
Policja byla wyjatkowo szybko na miejscu zdarzenia
Mam nadzieje, ze dojebali mlodemu kilka kopow, a jego starym maksymlany mandat za gnoja.
my dzieci biedy lani pasem przez surowego ojca z wąsem
lataliśmy takimi latawcami, dziś te pedały dronami latajo
lataliśmy takimi latawcami, dziś te pedały dronami latajo
Ufff, dobrze ze go szybko na nogi postawili
radek225 napisał/a:
Od NAJMŁODSZYCH lat rodzice mówili, że najpierw patrzysz w lewo, potem w prawo, potem znów lewo
U Da Silvów też tego uczą ale chodzi o kieszenie i o to czy nie wystaje z nich gnat.
Co to policja takim kolorowym autkiem jeździ?Nie przekroczyli prędkości,nie mieli szans nic zrobić,miał pecha że trafił na mundurowych bo oni jeżdżą,na pełnym ciągu od 0 do 60-ntki w podłodze,bo to auto państwowe jechali wolno,a nagle szybko przyspieszyli ,inne auta ze stała wolna prędkością tam się bujały,jakby wpadł pod nie to by lepiej wyszedł.Szczyle zawsze tak robią czy za latawcem czy a piłką,darwin czuwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów