📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widac, ze ojciec nie kocha tych dzieci - zjebane fryzury, ewidentnie brak zainteresowania czy dziecko wyjebie sobie jedynki... piwko!
" jak sie nie wywrócisz, to sie nie nauczysz "
Kaszojad właśnie zaliczył lekcje życia. I b. qrwa dobrze.
Kaszojad właśnie zaliczył lekcje życia. I b. qrwa dobrze.
Ojciec dzieci powinien wziąć te gówniaki na najbliższy wulkan i przypadkiem wrzucić je do lawy. Miałby potem duuużo czasu wolnego np. na piwko, na gry na konsoli i wgl
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
widac, ze ojciec nie kocha tych dzieci - zjebane fryzury, ewidentnie brak zainteresowania czy dziecko wyjebie sobie jedynki... piwko!
Może prowadzi je nad przepaść?
Matkę gówniaków zakopie gdzieś po drodze w lesie...
Co to robi na sadolu? A to jeden raz się dzieciak podczas swojego życia wywali?
Przy jedynaku jest inaczej, tu ma trójkę więc ma jeszcze dwa zapasowe jak coś się stanie jednemu.
Dzisiaj napisał/a:
A może właśnie kocha kiedy mają nosić zjebane fryzury, jak nie w dzieciństwie? Do dorosłości już zdążą dojrzeć w przeciwieństwie do wielu rówieśników, którzy głupie pomysły będą mogli realizować dopiero po uwolnieniu się od starych.
Jedynki też lepiej wybić sobie gdy jeszcze mogą odrosnąć niż w dorosłości dowiadywać się jak boli upadek i że jeszcze bardziej rachunek od dentysty
Dzisiaj napisał/a:
Na oko ta w różowym jest nie z tego miotu (inne włosy) i widać jakby szła ze ścieżki po lewej stronie
Stary wiedział kiedy zacząć nagrywać jak zobaczył ręce młodej w kieszeni na górce
Głupoty piszesz ci powiem, po nagraniu pewnie do niej podszedł, pozbierał i wytłumaczył jej dlaczego tak się stało, a nie obwiniał wszystkiego wokół jak by zrobiła matka. Peace.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów