Ponoć przeżyli. Woroneż
Ponoć przeżyli. Woroneż
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ja wziąłem za dużo Xanaxu czy wam też wideo skacze i spowalnia?
Mnie przyspiesza, kurde nie mogę chyba California Rocket Fuel, popijać redbullem ,haha
Nie, to wideo jest skopane, chyba za wolna kartę miał w kamerce i nagrywała paczkami.
Nie wiem;od jakichś 3 tygodni-do miesiąca-bardzo wolno buforuje filmiki!
Co≥ś masz z kompem albo siecią, filmiki poza tym chodzą dobrze.
Nie, to wideo jest skopane, chyba za wolna kartę miał w kamerce i nagrywała paczkami.
Co≥ś masz z kompem albo siecią, filmiki poza tym chodzą dobrze.
Komputer mam b.silny;z siecią też jest wszystko ok,bo z odtwarzaniem filmów i filmików Z WIELU INNYCH MIEJSC-ten problem nie występuje...
Komputer mam b.silny;z siecią też jest wszystko ok,bo z odtwarzaniem filmów i filmików Z WIELU INNYCH MIEJSC-ten problem nie występuje...
To nic nie znaczy, ja mam I5 i mi chodzi dobrze wszystko, ale ja mam ubuntu i FF, ty masz pewnie windę i możesz mieć coś z odtwarzaczem albo rejestr zamulony, może też antywirus bruździć.
zauważyłem, że kobiety mają jakąś pojebaną tendencje, że przy zagrożeniu nieruchomieją zamiast uciekać xd
ta nawet zawróciła, ale można to łatwo wytłumaczyć, na tamtej stronie jezdni już była
Nie wiem;od jakichś 3 tygodni-do miesiąca-bardzo wolno buforuje filmiki! Wcześniej tego nie było!Teraz nawet czasem się buforowanie zawiesza,a czekanie aż zbuforuje -denerwuje aż do rezygnacji z oglądania!Wcześniej było dobrze;aż do którejś aktualizacji Sadistica..🥴
Za dużo Ukrów w filmikach! Oni je specjalnie spowalniają, żeby przejąć sadistic.pl! Już zabierają nam pracę w Biedronce i wykupują tanie autka! Wszystko nam zabiorą jak stracą państwowość! Pamiętajcie, nasze ulice a ich kamienice!
Ostatnio nawet żarówki wolniej świecą. Przypadek? Nie sądzę.
zauważyłem, że kobiety mają jakąś pojebaną tendencje, że przy zagrożeniu nieruchomieją zamiast uciekać xd
Co ciekawe ludzie też tak mają
To nic nie znaczy, ja mam I5 i mi chodzi dobrze wszystko, ale ja mam ubuntu i FF, ty masz pewnie windę i możesz mieć coś z odtwarzaczem albo rejestr zamulony, może też antywirus bruździć.
Też muszę przyhamować z tymi xanami bo mi ścina jak huj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów