📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jedyny Abelard na świecie nie czujący pociągu do kóz. Piwo!
Za Gizę mogę dawać piwko w ciemno.
Też tak mam z prezentami, rodzinka wie co lubię, też mi zawsze ukryta łezka wkurwienia cieknie.
Też tak mam z prezentami, rodzinka wie co lubię, też mi zawsze ukryta łezka wkurwienia cieknie.
GoldRoger777 napisał/a:
Jedyny Abelard na świecie nie czujący pociągu do kóz. Piwo!
to źle czy dobrze?
Za abelarda zawsze BRAK piwa.
rozjebały mi się głośniki, mógłby ktoś napisać co on mowi
nie oglądam ciemnoskórych, a w komentarzach jak zwykle zmasowany atak lewackich propagatorów nazywających tego imigranta polakiem
Maxiq przecież to polak debilu...
Z prezentami świątecznymi jak z mikołajkami w szkole - jeśli nie chcemy się bawić w tandetne prezenty nie robimy ich w ogóle (albo tylko dla dzieci). Proste założenie, z urazą jedynie dla materialistów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów