📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie to piwko dla czarnucha za pomysłowość. A potem wpierdol.
Wyciągają go po to, żeby wręczyć mu zasiłek i znaleźć jakieś lokum
Przytargał sobie ruchadełko z wakacji
Ale będize fajne gejparty
Ale będize fajne gejparty
po co ich wyganiają ... skrzynie obwiązać i auto do rzeki albo skrzynie obwiązać i auto podpalić ... najlepsza metoda na pasożyty
Koleś sobie niewolnika przywiózł z wakacji w Sudanie
Cytując wybiórczo klasyka- "Dead nigga storage" w dosłownym znaczeniu.
Bogacz. Podróż biznes klasą w porównaniu do innych murzynów i coapatych którzy jeżdżą na osiach naczep aut ciężarowych.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
W sumie to piwko dla czarnucha za pomysłowość. A potem wpierdol.
eeee Toż to się nagminnie zdarza . Na sadolu jest nawet filmik jak dwóch czarnych wlazło do takiego bagażnika. Oczywiście wcześniej wypierdolili rzeczy właścicieli auta , a jak dojechali na miejsce to otrzepali się i poszli jak gdyby nigdy nic
Angol pali Jana że nie wie o co chodzi a kupił murzyna za paczkę szlugów żeby u niego zapierdalał jako służba
Zgadzam się. Jakby wybił Polaków to nie miał by kto kraść.
orpradek napisał/a:
Za dziadka Hitlera nie było by tej zarazy w europie.
Zgadzam się. Jakby wybił Polaków to nie miał by kto kraść.
orpradek napisał/a:
Za dziadka Hitlera nie było by tej zarazy w europie.
nie wiem , synku czy wiesz, ale Hitler planował eksterminację Polaków, zaraz po rozwiązaniu kwestii żydowskiej , Założenie było takie, aby pozostawić 10% populacji jako niewolniczą siłę roboczą dla przesiedlonych Niemców. Generalny Plan Wschodni coś ci mówi? Podsumowując, trzeba być słabym na umyśle , aby przywoływać Hitlera, skoro w według nazistów byliśmy i jesteśmy takim samym gównem jak czarni i cyganie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów