📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ojciec patrzy i nie dowierza jakim cudem ten plemnik wygrał.
pro_avenger napisał/a:
Ojciec patrzy i nie dowierza jakim cudem ten plemnik wygrał.
Kilka lat to zajęło - ale przy obrażeniach wewnętrznych jakie będzie miał - właśnie się natura skorygowała.
To już nie pierwszy przypadek z tym rodzajem huśtawki. Chyba jakiś sadol je opatentował i rozpowszechnił
Bo to za dużo techniki jak na ten kontynent. Mają co prawda 30% krwi hiszpańskiej lub portugalskiej, ale mają też niestety 30% indiańskiej i 30% murzyńskiej. Opona i sznurek to max co tam powinno się dzieciom montować do huśtania.
,,,to by na dole były jakieś profile z aluminium bez zaokrąglonych krawędzie i ostre w chuj.
Norley napisał/a:
To już nie pierwszy przypadek z tym rodzajem huśtawki. Chyba jakiś sadol je opatentował i rozpowszechnił
,,,to by na dole były jakieś profile z aluminium bez zaokrąglonych krawędzie i ostre w chuj.
Kumpel 3 lata temu na ogrodowym gnieździe zawinął niechcącący nogę lekko pod spód huśtając się. Połamana w kilkunastu miejsach. 2 lata leczenia, śruby, "amelinium" itp. Chłop trzeźwy, 4 dychy na karku.
Tu mamy idiotę, większe obciążenie i zamiast ziemii ogrodowej beton z dołu z z góry większą siłę.żebra połamane jak sądzę, pytanie czy coś jeszcze
Tu mamy idiotę, większe obciążenie i zamiast ziemii ogrodowej beton z dołu z z góry większą siłę.żebra połamane jak sądzę, pytanie czy coś jeszcze
Przeciez tam bylo malo miejaca w chuj go zmiazdzylo
Jak dobrze że go tam jeszcze dociskali
Norley napisał/a:
To jest huśtawka dla dzieci niepełnosprawnych na wózku, tak są niebezpieczne, dlatego są zazwyczaj dookoła obklejone ostrzeżeniami o nieprzebywaniu osób w pobliżu huśtawki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów