📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedalarze pedalarzami, ale takich skurwysynów, to bym ze skóry obdzierał i dopiero potem palił.
Oczywiście kurwa czarni .... no bo kto inny by wpadł na taki genialny pomysł by zajebać samochód i zacząć się bawić w gta ..... ale to według mnie jest wina białych bo sami im daliśmy kurwa swobodę i głaskanie po jajach bo przeciesz rasizm i ACAB itd noo biedne murzynki nie rozumieją o co biega a w wogule to trauma niewolniczą mają .....
silwerbalk napisał/a:
Oczywiście kurwa czarni .... no bo kto inny by wpadł na taki genialny pomysł by zajebać samochód i zacząć się bawić w gta ..... ale to według mnie jest wina białych bo sami im daliśmy kurwa swobodę i głaskanie po jajach bo przeciesz rasizm i ACAB itd noo biedne murzynki nie rozumieją o co biega a w wogule to trauma niewolniczą mają .....
Jak cyganie. Że wstrętem wspominają czasu, kiedy musieli pracować. A taki mały Bambo przerażony jak mu opowiadają, że 100 lat temu to zbierali bawełnę.
Bambrych napisał/a:
Jak cyganie. Że wstrętem wspominają czasu, kiedy musieli pracować. A taki mały Bambo przerażony jak mu opowiadają, że 100 lat temu to zbierali bawełnę.
Dla nich tylko obozy koncentracyjne. Jest już z 400 lat po czasach niewolnictwa. A ci dalej się zachowują jakby wczoraj dopiero z buszu wyjebali. To serio oni są podgatunkiem człowieka coś pomiędzy zwierzęciem a gatunkiem homo sapiens. I ich nie należy traktować jak ludzi bo ludźmi kurwa nie są. Ok biali też mają głąbów ale u czarnych to jest nadprezentacja tego kurwa elementu. Mamę oszukasz tate oszukasz ludzi oszukasz ale natury nie oszukasz ....
co za wspaniali ci murzyni! mam nadzieję, że dostaną od nas wizy! mozemy się od nich wiele nauczyć.
onucek napisał/a:
co za wspaniali ci murzyni! mam nadzieję, że dostaną od nas wizy! mozemy się od nich wiele nauczyć.
Nie "od nas", bo tych co handlują "ludźmi" popiera 30% społeczeństwa i zrywać boki, robią jeszcze referendum przeciwko temu.
I niech mnie ktoś wyzywa od lewaków, sram na te całe gówno z Wiejskiej, bo czy z lewa, czy z prawa, to jedna kurwa, jeden złodziej, ale obecnie nam panujący to przeszli samych siebie w swoim pierdolnięciu.
Czarne zwierzęta. Wojna rasowa wisi w powietrzu. Już tuż tuż
Zapowiedz gta 7
Smoluchy do dołu z wapnem to gowno
wiadomo co było dalej? Na więzienie szkoda miejsca mam nadzieje że ich odjebali na miejscu
a lewak powie że to wina białych bo go uciskali i dlatego tak się zachowuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów