Kiedy widzisz, że na Sadolu zapowiada się się niezła dyskusja i wiesz, że będziesz potrzebować dużo popcornu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sol napisał/a:
Kiedy widzisz, że na Sadolu zapowiada się się niezła dyskusja i wiesz, że będziesz potrzebować dużo popcornu
Ok. To ja zacznę.
Lewaki mają rozjechane zwieracze a jaranie się po i nowoczesną to ciota i chuj.
Velture napisał/a:
Ok. To ja zacznę.
Lewaki mają rozjechane zwieracze a jaranie się po i nowoczesną to ciota i chuj.
Chuj Ci w dupę PISowska, Korwinowska i prawacka mendo! CHWDP BDSM ! (Chuj w dupę policji bardzo dobrze straży miejskiej)
@Velture
Skocz po chipsy, lecimy z tematem
Ten post ma charakter pariodowy
Jebać Fantastico za jego spierdolone opisy robiące wodę z mózgu ... niech spada na szczaw motyla jego noga!
Laolao na prezydenta, a jego trzech forumowych przydupasów na ministrów
A gdy umiera prawicowiec to jest pogrzeb czy tak jak zawsze normalnie śmieciarka przyjeżdża?
Ale że Dudka nie wzięli
Polaken robaken ksiądz was wszystkich jebał, wy nietolerancyjne antysemickie homofobiczne ścierwa
ZGŁASZAM WAS NA STRONĘ MONITORUJĄCĄ NIENAWIŚĆ
ZGŁASZAM WAS NA STRONĘ MONITORUJĄCĄ NIENAWIŚĆ
up konfidencie jebany zgłoś to ojca za zbrodnie przeciwko ludzkości w postaci spłodzenia ciebie! Nie pozdrawiam
Tusku wróć, ratuj Polskę!
Tusku wróć, ratuj Polskę!
Jako katolik czuje się obrażony.
Całujcie mnie wszyscy w dupę, tylko odbytu nie obślińcie... pedały.
polak usnął w kabinie ciężarówki podczas smażenia cebuli na poboczu autostrady A2 w UK.
P.S. Loaloa to komunista, pedał i Żyd reprezentujący w UK interesy państwa Izrael. Z racji biegłego posługiwania się językiem polskim zatrudniony również do wkurwiania polactwa i plucia na katolski raj jabolami i gorzałą płynący.
P.S. Loaloa to komunista, pedał i Żyd reprezentujący w UK interesy państwa Izrael. Z racji biegłego posługiwania się językiem polskim zatrudniony również do wkurwiania polactwa i plucia na katolski raj jabolami i gorzałą płynący.
polska powinna oddać część ziemi niemcom i wrócić do rosjii, kto sie nie zgadza temu kij w oko a kto się zgadza idzie do obozu pracz, reszta świata (poza mną huje muje) to nic nieznaczące kreatury zerową egzystencją, allah ma racie itp.
miłej gównoburzy
miłej gównoburzy
@up a twoja matka to kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów