Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej ale może jakieś ostrzeżenie...to jest materiał godny harda, prawie zwróciłem kolację
Nie jest tak źle. Mogła z tymi ogórami gorsze rzeczy zrobić. Np. w sobie zakisić.
Yolanda napisał/a:
Nie jest tak źle. Mogła z tymi ogórami gorsze rzeczy zrobić. Np. w sobie zakisić.
Poczekaj misiu kolorowy Helman z ekipą podrąży i nie takie filmy znajdą jeszcze
Oj🤬a ogóra i w podskokach przeniosła się do lepszego świata. Też tak robię.
Sztruks napisał/a:
Myślałem ze sobie go do dupy wsadzi na koniec
tak samo pomyslalem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie