📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
oj tam slepy, trochę zapierdalał a tego nie było dobrze widać.
oj tam slepy, trochę zapierdalał a tego nie było dobrze widać.
bardzo podobna sytuacje mialem jakis czas temu
goo.gl/maps/kyvxNsVhjDT2
klikajcie sobie strzalke do przodu i wyobrazcie sobie ze jedziecie w nocy, z jaka predkoscia byscie jechali? 90? to byscie zle skonczyli bo na srodku tej drogi byla kupa piachu wysoka na 3m. Ja jechalem 60 i ledwo wyhamowalem. Oczywiscie zadnego oznakowania.
goo.gl/maps/kyvxNsVhjDT2
klikajcie sobie strzalke do przodu i wyobrazcie sobie ze jedziecie w nocy, z jaka predkoscia byscie jechali? 90? to byscie zle skonczyli bo na srodku tej drogi byla kupa piachu wysoka na 3m. Ja jechalem 60 i ledwo wyhamowalem. Oczywiscie zadnego oznakowania.
Przy drodze stoją rabin z księdzem i malują na tabliczce napis:
"Zawróćcie bo koniec jest bliski!"
Zatrzymuje się samochód i słychać krzyk:
- Zostawcie mnie w spokoju wy cholerni religijni fanatycy! - po czym samochód z piskiem opon odjeżdża.
Po chwili słychac huk.
Ksiądz mówi do rabina:
- Słuchaj a może napiszemy po prostu, że most jest zerwany?
"Zawróćcie bo koniec jest bliski!"
Zatrzymuje się samochód i słychać krzyk:
- Zostawcie mnie w spokoju wy cholerni religijni fanatycy! - po czym samochód z piskiem opon odjeżdża.
Po chwili słychac huk.
Ksiądz mówi do rabina:
- Słuchaj a może napiszemy po prostu, że most jest zerwany?
@patgaw ja po gogle Street view średnio 30 dopierdalam ale ma słabe łącze
Uwaga, poważne pytanie: Wie ktoś co to za samochód? Wygląda mi na jakąś Toyote, ale nie do końca jestem pewien.
kaczmarzgr napisał/a:
Uwaga, poważne pytanie: Wie ktoś co to za samochód? Wygląda mi na jakąś Toyote, ale nie do końca jestem pewien.
Toyota Camry, chyba
Zapewne Ukraina. Tam takie rzeczy są na porządku dziennym kilkaset kilometrów na wschód.
Miałem to samo na Ukrainie z tym że na moto navi mam w słuchawkach
Droga do jakieś tam granicy na południu, 100km w plecy, 3h jazdy
PS. Jeśli ci przeszkadza że na motocyklu to swoje żale napisz na kartce, zwiń kartkę w kostkę i wsadź SE w dupe.
A i jeszcze ciekawostka, typowe przejscie dla pieszych i skrzyżowanie w Mołdawii
Droga do jakieś tam granicy na południu, 100km w plecy, 3h jazdy
PS. Jeśli ci przeszkadza że na motocyklu to swoje żale napisz na kartce, zwiń kartkę w kostkę i wsadź SE w dupe.
A i jeszcze ciekawostka, typowe przejscie dla pieszych i skrzyżowanie w Mołdawii
patgaw napisał/a:
bardzo podobna sytuacje mialem jakis czas temu
goo.gl/maps/kyvxNsVhjDT2
Pierdolisz, nie widziałeś znaków?
@patgaw
Ciesz sie, że w pijane sebixy i karyny nie wjechałeś co sie rozmnażają przy tej górce piachu. Albo w handlarza, bo Ostrów z nich słynie :v
BTW to jest stara krajowa 8, odkąd jest obwodnica, czyli bardzo długo bo jak powstała to dzieckiem bylem, ta droga jest zamknięta. W zasadzie to tylko Orlen(z alko itp) i jakieś sale weselne tam funkcjonują.
Ciesz sie, że w pijane sebixy i karyny nie wjechałeś co sie rozmnażają przy tej górce piachu. Albo w handlarza, bo Ostrów z nich słynie :v
BTW to jest stara krajowa 8, odkąd jest obwodnica, czyli bardzo długo bo jak powstała to dzieckiem bylem, ta droga jest zamknięta. W zasadzie to tylko Orlen(z alko itp) i jakieś sale weselne tam funkcjonują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów