18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
GPS
~DMT • 2017-07-21, 13:40
Jedź dalej tą drogą, przez 7km...

Na końcu zdjęcia wehikułu.

Q L I M A X
Zgłoś
przeme13 2017-07-21, 14:46 2
Jak ślepy to jego wina
Zgłoś
Argeusz 2017-07-21, 14:52 5
@up
oj tam slepy, trochę zapierdalał a tego nie było dobrze widać.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
patgaw 2017-07-21, 16:06 42
bardzo podobna sytuacje mialem jakis czas temu

goo.gl/maps/kyvxNsVhjDT2

klikajcie sobie strzalke do przodu i wyobrazcie sobie ze jedziecie w nocy, z jaka predkoscia byscie jechali? 90? to byscie zle skonczyli bo na srodku tej drogi byla kupa piachu wysoka na 3m. Ja jechalem 60 i ledwo wyhamowalem. Oczywiscie zadnego oznakowania.
Zgłoś
karinata 2017-07-21, 16:14 15
Przy drodze stoją rabin z księdzem i malują na tabliczce napis:
"Zawróćcie bo koniec jest bliski!"
Zatrzymuje się samochód i słychać krzyk:
- Zostawcie mnie w spokoju wy cholerni religijni fanatycy! - po czym samochód z piskiem opon odjeżdża.
Po chwili słychac huk.
Ksiądz mówi do rabina:
- Słuchaj a może napiszemy po prostu, że most jest zerwany?

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
kamil-c 2017-07-21, 16:27 1
@patgaw ja po gogle Street view średnio 30 dopierdalam ale ma słabe łącze
Zgłoś
kaczmarzgr 2017-07-21, 16:52
Uwaga, poważne pytanie: Wie ktoś co to za samochód? Wygląda mi na jakąś Toyote, ale nie do końca jestem pewien.
Zgłoś
Boor_M488YN 2017-07-21, 17:31 2
kaczmarzgr napisał/a:

Uwaga, poważne pytanie: Wie ktoś co to za samochód? Wygląda mi na jakąś Toyote, ale nie do końca jestem pewien.

Toyota Camry, chyba

nie
Zgłoś
ar15 2017-07-21, 17:48 1
czas reakcji chyba też taki sobie

Ze wschodu nigdy nic dobrego nie przyszło.
Zgłoś
kacper_IK160P 2017-07-21, 18:03 2
Boor_M488YN napisał/a:

Toyota Camry, chyba

Dokładnie, Camry III coupé.

Chuj w dupę puszczalskim zdzirom. A napalonym ruchaczom butelka w nos.
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
Zgłoś
p4nk1 2017-07-21, 18:23
Zapewne Ukraina. Tam takie rzeczy są na porządku dziennym kilkaset kilometrów na wschód.
Zgłoś
InnyName 2017-07-21, 18:39 10
Miałem to samo na Ukrainie z tym że na moto navi mam w słuchawkach
Droga do jakieś tam granicy na południu, 100km w plecy, 3h jazdy

PS. Jeśli ci przeszkadza że na motocyklu to swoje żale napisz na kartce, zwiń kartkę w kostkę i wsadź SE w dupe.

A i jeszcze ciekawostka, typowe przejscie dla pieszych i skrzyżowanie w Mołdawii

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
jurekNN 2017-07-21, 18:58 30
patgaw napisał/a:

bardzo podobna sytuacje mialem jakis czas temu

goo.gl/maps/kyvxNsVhjDT2

klikajcie sobie strzalke do przodu i wyobrazcie sobie ze jedziecie w nocy, z jaka predkoscia byscie jechali? 90? to byscie zle skonczyli bo na srodku tej drogi byla kupa piachu wysoka na 3m. Ja jechalem 60 i ledwo wyhamowalem. Oczywiscie zadnego oznakowania.

Pierdolisz, nie widziałeś znaków?

ja
Zgłoś
marios_19 2017-07-21, 20:12
@patgaw

Ciesz sie, że w pijane sebixy i karyny nie wjechałeś co sie rozmnażają przy tej górce piachu. Albo w handlarza, bo Ostrów z nich słynie :v

BTW to jest stara krajowa 8, odkąd jest obwodnica, czyli bardzo długo bo jak powstała to dzieckiem bylem, ta droga jest zamknięta. W zasadzie to tylko Orlen(z alko itp) i jakieś sale weselne tam funkcjonują.
Zgłoś
sk911 2017-07-21, 22:57 4
Tak mi się skojarzyło

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów