📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łapki wyrobione już od dziecka, przy trzepaniu ojcu podczas dobranocki to i paluszki zwinne
Nabrała doświadczenia jak waliła dwóm naraz z tego taboretu to teraz szpanuje. Tamci tez byli czarni.
Za plecami nagrywającego pewnie jakiś Janusz z wąsem gra
Wolałbym żeby mi zagrała solówkę na flecie
mariusz3pl napisał/a:
A mówią że takie potrafią tylko jedno...
Niby coś umie (a nawet jestem pod wrażeniem!), ale w sumie każda potrafi opierdolić dwa instrumenty. Taka natura tego gatunku....
Tak czy siak - wybitnie ruchable!
BrunerOvned napisał/a:
Niby coś umie (a nawet jestem pod wrażeniem!), ale w sumie każda potrafi opierdolić dwa instrumenty. Taka natura tego gatunku....
Tak czy siak - wybitnie ruchable!
Tylko jedno, czyli jestem najpiekniejsza, zaskocz mnie, boli mnie glowa - na szczescie jest roxa, jej glowa nie boli
Jeśli ogarnia dwa fotepianina to napewno by dała radę tercet egzotyczny na dwie fujarki
Seryjnie, myślałem że jak wstanie to pokaże się wielkie dildo na którym siedziała i tym udowodniłaby że dziwki potrafią coś innego niż grać na flecie,
A tak zong, nie rozumiem tytułu tego materiału, że niby piękne kobiety nie mają talentu do muzyki? Szowinistyczna świnio ty
A tak zong, nie rozumiem tytułu tego materiału, że niby piękne kobiety nie mają talentu do muzyki? Szowinistyczna świnio ty
Dobry fiuterał
I teraz pytanie, czy gdyby nie była ładna albo ubrałaby się inaczej to też miałaby tyle wyświetleń?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów