Producent ponoć później zmienił zdanie i zmienili na inną zawartość skrzyni bo ta scena była zbyt hardcorowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
heh uwielbiam tą książkę (i serial aczkolwiek książka lepsza - Ci co mi napiszą przecież było tak samo przeczytali chyba tylko tom 1). Chociaż ostatnie odcinki trochę mnie zawodzą. Jakby zarżnęli Aryę zamiast Littlefingera było by bardziej w stylu Martina (sorka za spojlera ). Przez cały sezon 7 nie zginął żaden Stark i Lanister, słabo!
@up, A to miał być ostatni sezon? będzie chyba jeszcze jeden nie?
nowynick napisał/a:
Jakby zarżnęli Aryę zamiast Littlefingera było by bardziej w stylu Martina...
Ale tak było bardziej zaskakująco i z większym sensem.
Littlefinger już tak mnie wkurwiał.
Gorąco polecam książkę "Gra o Tron" wraz ze wszystkimi tomami.
Serial trochę ssie, jest parę różnic względem książki aczkolwiek nie zmieniają one zbyt wiele.
Serial trochę ssie, jest parę różnic względem książki aczkolwiek nie zmieniają one zbyt wiele.
Co mnie wkurwia, to wszechobecne spuszczanie się nad Snowem (teraz już Targaryenem - ja pierdolę) i jeszcze nieuchronny związek jego ze smoczą suczką. Kurwa, to jest takie oczywiste, banalne, mainstreamowe i populistyczne, że chce mi się rzygać.
Ja bym tych reżyserków i producencików wywiózł i zostawił w najgorszej dzielnicy Detroit, za to że cały sezon ani razu nie pokazali Ducha. Nosz kurwa mać tego nie mogę zdzierżyć. Na pierdolone smoki jest hajs i czas, a żeby wstawić raz na parę sekund jebanego wilczura to nie. Ps. żeby jakiś "wszystkowiedzący" się nie spiął, wiem że wilk grający Ducha zdechł, ale kurwa jak smoka można zrobić w CGI to wilka nie da rady? Tfu
krasnal_hałabała napisał/a:
@up, A to miał być ostatni sezon? będzie chyba jeszcze jeden nie?
nic takiego nie napisałem aczkolwiek sezonów od początku miało być rzeczywiście 7 nie 8 (a może 9?), najwyraźniej zbyt złote jaja to znosi żeby skończyć to kręcić.
przemslot napisał/a:
@rdk77
Ruchanie swojej ciotki jest mainstreamowe?
Jon i Deanerys są w tym samym wieku. A chyba lepiej ciotkę niż siostrę?
Zresztą jeden chuj serial jak serial.
A jaranie się grą o tron to pedalstwo a wszyscy fani to ciota i chuj.
nowynick napisał/a:
heh uwielbiam tą książkę (i serial aczkolwiek książka lepsza - Ci co mi napiszą przecież było tak samo przeczytali chyba tylko tom 1). Chociaż ostatnie odcinki trochę mnie zawodzą. Jakby zarżnęli Aryę zamiast Littlefingera było by bardziej w stylu Martina (sorka za spojlera ). Przez cały sezon 7 nie zginął żaden Stark i Lanister, słabo!
Śmierć smoka była zajebista.
rdk477 napisał/a:
wszechobecne spuszczanie się nad Snowem (teraz już Targaryenem - ja pierdolę)
Poważnie nie domyślałeś się, że Jon to nie bękart Neda tylko syn Rhaegara? Trochę główka słabo pracuje widzę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów