Pewna kucharka podając w szkolnej stołówce nieświeżą surówkę rozpoczęła nieświadomie nowy sezon gry o tron.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pamiętam jak kiedyś w stołówce studenckiej poszedłem z nieświeżą surówką do bufetowej i wywiązał się między nami taki oto dialog:
[ja] - Przepraszam bardzo, ale ta surówka jest nieświeża i śmierdzi.
[bufetowa] - Zatkać nos, nie wąchać, nie oddychać, zjeść szybko. Do widzenia!
[ja] - Przepraszam bardzo, ale ta surówka jest nieświeża i śmierdzi.
[bufetowa] - Zatkać nos, nie wąchać, nie oddychać, zjeść szybko. Do widzenia!
@up
Włączasz dyktafon, zaczynasz rozmowę jeszcze raz, a potem mówisz:
- No to teraz zajebisty obiadek za friko, albo zaraz wzywam sanepid, pokazuję im suróweczkę i puszczam nagranie.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Włączasz dyktafon, zaczynasz rozmowę jeszcze raz, a potem mówisz:
- No to teraz zajebisty obiadek za friko, albo zaraz wzywam sanepid, pokazuję im suróweczkę i puszczam nagranie.
@ BongMan
eeeech, człowieku - to były inne czasy. Każdy wtedy o Nokii 3210 marzył - komórka bez anteny!
Na pierogi zapierdalało się w Krakowie do baru Barcelona na rogu Piłsudskiego w Krakowie. Wszystkie szczury z plant się tam chyba stołowały nocami... aż się łezka w oku kręci...
eeeech, człowieku - to były inne czasy. Każdy wtedy o Nokii 3210 marzył - komórka bez anteny!
Na pierogi zapierdalało się w Krakowie do baru Barcelona na rogu Piłsudskiego w Krakowie. Wszystkie szczury z plant się tam chyba stołowały nocami... aż się łezka w oku kręci...
Jon Snow zostanie głównodowodzącym jakby kogoś to interesowało. Nie dziękujcie
@GoldRoger777
Zapomniałeś dodać że został dźgnięty w brzuch przez swoich ludzi
Zapomniałeś dodać że został dźgnięty w brzuch przez swoich ludzi
Nie rozumiem. Wytłumaczcie
@uniters
Gdy człowiek zje nieświeżą żywność może dostać rozwolnienia, wtedy wskazane są częste wizyty w toalecie. "Gra o tron" to taki modny serial teraz. Seriale emitowane są seriami zwanymi sezonami. I teraz chodzi o to, że niestrawność wywołana surówką spowoduje w szkole masowe obleganie sedesów czyli "tronów" (tak się czasem mówi). Mogą powstać różne konflikty na tym tle, więc jest to "gra o tron".
Czy zadowala Cię takie wyjaśnienie?
Gdy człowiek zje nieświeżą żywność może dostać rozwolnienia, wtedy wskazane są częste wizyty w toalecie. "Gra o tron" to taki modny serial teraz. Seriale emitowane są seriami zwanymi sezonami. I teraz chodzi o to, że niestrawność wywołana surówką spowoduje w szkole masowe obleganie sedesów czyli "tronów" (tak się czasem mówi). Mogą powstać różne konflikty na tym tle, więc jest to "gra o tron".
Czy zadowala Cię takie wyjaśnienie?
rzadka sytuacja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów