18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cytat:

Mężczyzna publicznie gra w piłkę nożną Koranem, podczas gdy muzułmanie tracą przy tym zmysły. Wszystko w asyście policji która nic nie robi.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Siwess 2024-05-24, 8:38
taki performens to ja szanuje
Zgłoś
35i 2024-05-24, 8:45 1
doktorzrobek napisał/a:

a Ty co kurwa szmato głowy????

Nie, po prostu staram się myśleć.
Na przykład, "chuj" piszę przez "ch".
Zgłoś
kikus.pl 2024-05-24, 9:03 1
Takie rzeczy są legalne w Skandynawii, trzeba dopełnić formalności zgłosić taka demonstracje i można sobie koran palić czy nim w piłkę grać. Takie rzeczy tam się dzieją przynajmniej raz w tygodniu. Problem tylko w tym że to jak ustaliły szweckie służby, jest inicjowane przez Iran i Rosję i przez takie demonstracje głównie Turcja wstrzymywałam zgodę na przyjęcie Szwecji do NATO. Takie akcje to przeważnie jest przemyślana czyjąś strategia. I nie ma się co tak za bardzo z tego cieszyć.
Zgłoś
kawior2007 2024-05-24, 14:54
A co to tyle osób się zebrało? W kolejce stoją?
Zgłoś
htfl 2024-05-24, 19:50
Przy całej mojej antypatii do islamu, uważam, że taka prowokacja jest gówniarska i przeprowadzona przez debili. To już mądrzejszy jest Nergal, który prowokuje katolików, a ci debile pozywają go o obrazę uczuć religijnych i ma darmową promocję we wszystkich serwisach plotkarskich (bo go Doda tego lifehacka nauczyła). Te dwa debile nie dość, że nie mają z tego korzyści, to jeszcze zasłaniają się policją, bo normalnie to by dostali ciężki wpierdol. Nie szanuję.

Ani IXI, ani OMO,
Nie wypierze tak jak ZOMO
Zgłoś
żmij 2024-05-25, 15:16
35i napisał/a:

Nie, po prostu staram się myśleć.
Na przykład, "chuj" piszę przez "ch".

A "szmatogłowy" razem. Nie wytłumaczysz.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
35i 2024-05-25, 15:31
żmij napisał/a:

A "szmatogłowy" razem. Nie wytłumaczysz.

Spojrzałem sobie w poprzednie posty typa.
Zgłoś
Wiewór 2024-05-25, 15:37 1
Ograli by Polska reprezentacje.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów