18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cytat:

Mężczyzna publicznie gra w piłkę nożną Koranem, podczas gdy muzułmanie tracą przy tym zmysły. Wszystko w asyście policji która nic nie robi.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-23, 15:39 63
Velture napisał/a:

Mężczyzna publicznie gra w piłkę nożną Koranem, podczas gdy muzułmanie tracą przy tym zmysły. Wszystko w asyście policji która nic nie robi.

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
leonidkacap 2024-05-23, 15:46 15
jutro kogoś zobaczymy skróconego o głowę
Zgłoś
bleblebator1 2024-05-23, 15:50 107

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Don_Max 2024-05-23, 15:57 24
Już dawno mnie tu nic tak nie rozbawiło Popieram meczyk i łap piwko !
Zgłoś
35i 2024-05-23, 16:06 5
Za parę dni obejrzymy meczyk z jego głową w roli piłki.
Gościu samobója strzelił, dosłownie.
Zgłoś
arturek_w 2024-05-23, 16:09 3
Spokojnie, będzie dalsza cześć jak ich złapią sadistic.pl/zdechle-psy-vt591105.htm
Zgłoś
kranik123 2024-05-23, 16:12 26
Jak widać piłka nożna może nie być pedalska
Zgłoś
onucek 2024-05-23, 16:27 2
nie cieszcie się tak gamonie. na zachodzie koran jest palony głównie przez ciapatych chrześcijan, czyli też przez najeźdzców. deportować wszystkich.
Zgłoś
abstract667 2024-05-23, 16:33 12
W którym kalifacie rzecz się dzieje? Brytyjskim?
Zgłoś
Critic4ll 2024-05-23, 16:38 6
ja bym tam jeszcze na to nasrał ;] leci piwo za wynoranie tego
Zgłoś
xionc e2rd 2024-05-23, 16:51 30
Każda religia to gówno

xiędzu
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-23, 16:55 3
Jak ich odjebią powiem wzorem klasyka, "nie popieram ale rozumiem"....
Zgłoś
BellaGrubaDupa 2024-05-23, 16:56 5
I dobrze. Na koniec oszczać i podpalić szmatę.
Zgłoś
Antebot 2024-05-23, 17:19 21
I w gałę zaharatasz i dupę tym wytrzesz. Przydatna książka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów