📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@inzGamon
Mój ulubiony fragment, Ford podobno był wtedy chory, nie chciało mu się napierdalać, więc sam zainicjował zmiany w scenariuszu
Mój ulubiony fragment, Ford podobno był wtedy chory, nie chciało mu się napierdalać, więc sam zainicjował zmiany w scenariuszu
Geraldinio napisał/a:
@
Niby wlaśnie srake miał i musiał szybko do kibla
Niezle im idzie! Pewnie takich "grabiezy" mieli juz ze 200 za soba, bo za ukradzione krzeselka i tynk ze scian dorobili sie maczet.
JanzDukli napisał/a:
Już myślałem, że to znowu w Śremie.
Lokalizacja inna, ale pastuchy te same. A pomyśleć, że jeden teksańczyk z 9mm wszystkich by wyleczył z głupich pomysłów w jedną sekundę...
Geraldinio napisał/a:
@inzGamon
Czytałem chyba na joemonsterze że w dodatku choreografie do tej sceny walki ćwiczyli bardzo bardzo długo A że Ford był właśnie chory, bo się "rozesrał" to zainicjował to w ten sposób
Reżyser tak się tym rozbawił że postanowił zostawić to w filmie xD
[ Dodano: 2024-09-12, 13:38 ]
Swoją drogą, można zaobserwować ciekawą reakcję psychologiczną napędzającą przemoc i agresję.
Chłop nasrał w zbroje ale siedział cicho i w miarę nie dawał po sobie poznać że siedzi na wielkiej kupie.
Babkę natomiast zjadła panika którą zaczął się karmić napastnik w czarnej koszulce. Poczuł władzę i ważność i nie dał jej już spokoju do końca filmu zastraszając ją jeszcze bardziej i bardziej i bardziej i jakby się tym mocno nakręcał. Mógł jej od razu obciąć łeb, ale wolał przewrócić jeden stolik i nadal ją straszyć.
Jaki z tego morał? Nie wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów