18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
.................. 2009-08-16, 14:16
To nie było tematu o nim?
Zgłoś
R................o 2009-08-16, 14:20
Szukałem, znalazłem kilka, ale żaden mi nie pasował do tych filmików.
Zgłoś
michal1656 2009-08-16, 22:00 1
Zgłoś
S................i 2009-08-17, 0:48
To drugie to nie czasem z tego pinotv z którego codziennie nadaje?^^'
Zgłoś
N................t 2009-08-17, 0:59
To jest... niezdrowe.
Zgłoś
P................o 2009-08-17, 14:21
ten pedal mnie nie smieszy tylko wkurwia ]
dla takich strzal w potylice i po sprawie , rosnie pozniej takie gowno niepotrzebnie
Zgłoś
k................5 2009-08-28, 14:07
Macie jakieś pomysły co by zrobić aby nie promować takich typów. w sumie strzał w potylice dał by mu jeszcze satysfakcje
Zgłoś
sveq 2009-09-01, 22:55
kajzer55 napisał/a:

Macie jakieś pomysły co by zrobić aby nie promować takich typów. w sumie strzał w potylice dał by mu jeszcze satysfakcje

do gazu :x

Zgłoś
Stachustach187 2009-09-03, 21:05
jak dla mnie to on jest prze pedal i chcialbym wiedziec czy on jest uposledzony czy tylko na takiego sie robi??

kto to czyta ten chuj :]
Zgłoś
t................e 2009-09-03, 21:40
eh zajebałabym mu ;/
Zgłoś
ankh 2009-09-03, 22:33 1
kajzer55 napisał/a:

metoda jest prosta, nie ogladac, nie komentowac, On zyje tym ze sie nim wszyscy ineresuja, po prostu olac jak kupe psa na wycieraczce sasiada
Zgłoś
jaco127 2009-09-14, 19:44
debili niesieją sami sie rodzą,palant.
Zgłoś
B................r 2009-09-15, 8:19
Może mi ktoś zdradzić co w tym śmiesznego.
Zgłoś
Lashlo 2009-09-16, 5:22
Ten człowiek jest upośledzony, takie przypadki nie nadają się do jakiejkolwiek resocjalizacji niestety.

Pozostaje jedynie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów