o boshe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zastanowmy sie nad sensem krzyczenia "Tato, dachowki leca", coz biedny ojciec mial poczynic gdy dwie bialoglowy darly sie w niebiosa wychwalajac imie swego fatra. Czy mial w imie swego honoru i obrony dachu domu rodzinnego wybiec i nakladac znow na dach ?
Jednym zdaniem:
Kurwa mac, po co ?.
Jednym zdaniem:
Kurwa mac, po co ?.
Bóg wam nie pomoże
"Za ten TVN24 powinieneś bana dostać"
Ja też czekam aż gazeta polska uruchomi swój kanał telewizyjny bo poki co nie ma co ogladac. Same tylko zydowskie tveny polsaty i inne antypolskie media. Nielot kłaczyński zapewne przerwaca się teraz w grobie!
Ja też czekam aż gazeta polska uruchomi swój kanał telewizyjny bo poki co nie ma co ogladac. Same tylko zydowskie tveny polsaty i inne antypolskie media. Nielot kłaczyński zapewne przerwaca się teraz w grobie!
wortor napisał/a:
"Za ten TVN24 powinieneś bana dostać"
Dobrze że towarzysz Lenin mocno śpi i się nie przewraca.
Jak mnie wkurwiają tego typu kobiety co ta w tle jest. O Boże, dachówki lecą - no kurwa lecą, nic nie zrobisz z tym. Przestanie grad napierdalać to przestaną dachówki lecieć, a tylko panikę pizda sieje i dzieciaki się denerwują przez to bardziej.
Dokładnie tak jak @sliqe. Leca to leca, teraz to juz chuja zrobia, nawet jakby slonie spadaly to co zrobic? Przeczekac i zrobic cos pozniej cos lepszego..
Emocje jak na grzybach.
To "O boSZe" to mówi pewnie temu, by niemieć grzechu za wzywanie pana bożego nadaremno(jakby normalnie nie można powiedzieć "kurwa mać") albo jest to jakiś odłam chrześcijaństwa, który kultywuje wiare w bosze...
1.nie będziesz miał tarcz do bosza innych przede mną
2.Czcij bosza swego i tarcze swoją...
1.nie będziesz miał tarcz do bosza innych przede mną
2.Czcij bosza swego i tarcze swoją...
prawdziwy męszczyzna jak jest grad to bierze kija i idzie grać w palanta ( oczywiście piłeczek nie bierze czeka na te z nieba)
"tato dachówki lecą" ten tekst rozpierdala system!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów