o boshe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bozia zrobiła sobie jaja tak duże jak grad
Haha hi hi he he. Śmiejcie się dalej, szkoda że wam chaty nie rozpierdala. Wtedy by było zabawinie ;]
nie ma jak wysmiewac sie z ludzkiego nieszczescia, banda kretynow
ciekawa jestem jaka bylaby wasza reakcja gdyby cos takiego wam sie przytrafilo
czy wtedy tez tacy madrzy bedziecie????
fakty.tvn24.pl/krajobraz-po-nawalnicy,263153.html
sorry, oby was to samo spotkalo
pesymistyczne swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sorry, oby was to samo spotkalo
pesymistyczne swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszyscy do ojca ,,dachówki lecą" a co on ma zrobić, zesrać się w gacie ??
@zlosnica84
a czegóż Ty się, Kurwa spodziewałaś po sadolu? Tu ludzie walą kapucyny do nagrania murzyna z 3-go świata, wkręconego w koła ciężarówki..
P.S. a tak swoją drogą, to skąd tam ciężarówka? Nie wystarczają im gazele?
a czegóż Ty się, Kurwa spodziewałaś po sadolu? Tu ludzie walą kapucyny do nagrania murzyna z 3-go świata, wkręconego w koła ciężarówki..
P.S. a tak swoją drogą, to skąd tam ciężarówka? Nie wystarczają im gazele?
zlosnica84 napisał/a:
nie ma jak wysmiewac sie z ludzkiego nieszczescia, banda kretynow
pierdolisz maleńka. Wichura zerwała mi dach, zalało mi dom, grad zdemolował mi samochód i jakoś nikt paniki nie robił. nie biegał i nie krzyczał "o boże tato dachówki spadają" więc ja chyba mogę sie pośmiać ze komuś dachówki spierdalają. Stać ich było na basen to i dachówki też sobie jeszcze raz kupią.
I, że ten basen się kurwa trzyma..
zapewne większość tępaków z tej strony, którzy się z tego smieją siedzą sobie w bloku i dlatego im to loto, bo dach spółdzielnia naprawi, kwiatków, które wiosną się sadziło w ogródku wichura nie połamie, a żadnego zwierzęcia biegającego przed domem grad nie zabije. Ziemniaki zje sprowadzone z Pakistanu, czosnek z Chin, chyba że podwarszawskie blaszaki (markety) nawałnica zdmuchnie. oj, to wtedy będzie dopiero katastrofa meteorologiczna na skalę kraju
Po pierwsze... to one krzyczą "dachufki lecoł" a po drugie mogła by jedna z tych kul odbić się rykoszetem i wybić szybę, z której szkło roztrzaskując się z impetem upierdoliło by język tej durnej lali. I jeszcze żeby dziecka uczyć takiego języka... :/ Wstyd!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów