📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Tylko jedne zdjęcie? Coś słabo kopiowałeś z kwejka.
i
Raz na wozie, raz chuj Ci w dupę.
@up to chyba powinien zrobić autor tego wątku...
@tatapszemka no powinien, ale wkurwia mnie postawa dwoch pierwszych co placza skad to jest i zle skopiowane. Liczac na piwo bo napisza kwejk/gimbus/ciapaty. A troche wysilku z ich storny bylo by bardziej docenione jesli by dorzucili reszte w komentarzach skoro wiedza skad autor to wzial
Pajace jak już coś to nie z żadnego kwejka, pedałka, muslimka i innego dziadostwa. Bede mial czas to dokleje resztę. Teraz pije zimnego browara bo mnie już sprzedają, bo nie dość ,że posiadam wyższe wykształcenie to pracuje na siebie. Teraz obejrzyjcie mecz i spać.
W kolorach czarnym i białym jakoś bardziej klimatycznie. Podkreślam, że fachowo nie obrabiam zdjęć oraz, że nie neguję wizji autora zdjęcia, po prostu chciałem ukazać mój punkt widzenia
qwejkow wyjebywac
@upx2 leci piwko popieram
1000 Shadows od pana który się zwie Herbert Baglione. Zrobione w w Parma City we Włoszech, a nie w Brazylii.
PS. wysilcie się troszkę przy tworzeniu tematów. CTRL+C, CTRL+V nie jest fajne. Wystarczyło mi samo google, żeby znaleźć te kilka informacji.
PS. wysilcie się troszkę przy tworzeniu tematów. CTRL+C, CTRL+V nie jest fajne. Wystarczyło mi samo google, żeby znaleźć te kilka informacji.
up@ posypuje głowę popiołem i dzięki za wyręczenie mnie w dodaniu reszty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów